Diputación CS: El PP exigeix una Diputació que frene el col·lapse sanitari


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197087_122614/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 16-01-2021
El PP exigeix una Diputació que frene el col·lapse sanitari

El Grup Popular exigirà dimarts que ve en la Diputació Provincial de Castelló una “institució que frene el col·lapse sanitari que ha provocat el PSOE amb el seu pla de desmantellament de la sanitat pública de la província”. Ho farà presentant una iniciativa al ple ordinari que, tal com ha assenyalat la presidenta de grup, Elena Vicente-Ruiz, “té per objecte blindar amb recursos i plantilla als professionals als quals Ximo Puig ha oblidat perquè només es recorda de la seua família”.
La diputada provincial considera un “fracàs monumental” que en plena tercera ona de la pandèmia, “amb uns resultats que són alarmants, el PSOE es dedique a tancar centres de salut en lloc d'invertir recursos que reforcen tant les necessitats materials dels metges com les plantilles que estan ja esgotades i desbordades per l'increment exponencial de contagis”.
Des del Partit Popular “fem una crida a la responsabilitat i el sentit comú per a gestionar aquesta pandèmia amb criteris sanitaris i no polítics”, perquè el PSOE “ha demostrat que en els pitjors moments només hi ha diners per al càrtel de productores del germà del Molt Honorable o per a vacunar a alcaldes del PSOE que diuen que sobren vacunes”.
És un “desvergonyiment bàrbar” que “els qui haurien d'estar fent costat als sanitaris, que són els que cada dia exposen la seua vida per a salvar les nostres, estan més ocupats a repartir beneficis entre els seus i garantir-li la nòmina als 330 assessors i alts càrrecs que té Ximo Puig al seu càrrec”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana