Diputación CS: El PP alerta que el Banc d'Aliments de Castelló està en el límit per impagaments de la Diputació


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/6/208079_131560/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 06-06-2023
El PP alerta que el Banc d'Aliments de Castelló està en el límit per impagaments de la Diputació

El Partit Popular de la província de Castelló ha alertat que el Banc d'Aliments de Castelló "està al límit pels impagaments de l'equip de Govern de la Diputació, format pel PSOE i Compromís". El Banc d'Aliments de Castelló, que atén a voltant de 20.000 persones en tota la província, es troba en una precària situació a causa de l'incompliment de l'equip de Govern socialista de la Diputació.

El PP fa una crida urgent al PSOE de la Diputació perquè "complisca i pague al Banc d'Aliments el conveni econòmic que té subscrit". "Les reserves del Banc d'Aliments s'estan esgotant mentre el nombre de persones que han de recórrer a aquesta ajuda està augmentant de manera exponencial a causa de l'encariment generalitzat de tots els productes i a la crisi econòmica per la falta d'ajudes a la ceràmica que està deixant a molts castellonencs en situació precària", explica la portaveu adjunta del PP en la Diputació Provincial de Castelló, María Ángeles Pallarés.

"En el PP sempre estarem al costat dels col·lectius que treballen pel bé comú dels ciutadans de la província com és el Banc d'Aliments, que atén a més de 20.000 persones que necessiten ajuda per omplir la nevera", afirma María Ángeles Pallarés.

"El Banc d'Aliments està desbordat i cada vegada més ofegat pel fet que no arriben els fons del conveni amb la Diputació. La tasca del Banc d'Aliments és indispensable perquè cobreix des de Vinaròs fins a Benicarló, Santa Magdalena, Peníscola, Xilxes, Almenara, Castelló, Alqueries, Burriana o Vila-real, entre molts altres municipis perquè té un centenar d'unitats de suport i ajuda en tota la província", detalla Pallarés.

"La tasca que realitza el Banc d'Aliments és encomiable. L'emergència social per l'augment dels preus està provocant que cada vegada més famílies de la província necessiten ajuda. La Diputació no pot quedar-se de braços creuats", afirma la portaveu adjunta.

"La realitat és que molts dels nous usuaris que necessiten ajuda alimentària són persones amb feina i famílies de rendes baixes i mitjanes que ja no arriben a final de mes a causa de la pujada dels preus. No volem ni podem mirar cap a un altre costat", subratlla Pallarés.

"Sense ajudes per a la ceràmica i sense mesures per pal·liar la pujada dels preus, les dificultats per a les famílies s'incrementen. Sense que arriben els fons dels convenis signats i sense un suport major des de les administracions públiques, la tasca que realitzen amb milers de famílies els professionals i voluntaris del Banc d'Aliments es veu greument amenaçada", alerta la portaveu adjunta del PP en la Diputació.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana