Diputación CS: La Diputació de Castelló defén el sector pesquer i fomenta el consum de peix local


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/10/234497_149333/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/10/234497_149333/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/10/234497_149333/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 12-10-2024
La Diputació de Castelló defén el sector pesquer i fomenta el consum de peix local

La Diputació Provincial de Castelló defén el sector pesquer i fomenta el consum de peix de Castelló amb una ajuda de 30.000 euros a les cinc confraries que conformen la Federació Provincial de Confraries de Pescadors (Fedcopesca).

'Des de la institució provincial mostrem el nostre total suport a un sector tan tradicional, singular i estratègic a la província com és la pesca'. Amb estes paraules, el vicepresident de la institució provincial i responsable de l'àrea de Pesca, Andrés Martínez, ha mostrat el compromís de la Diputació en la seua defensa al sector pesquer i ha destacat la importància de les cinc confraries castellonenques.

'La pesca forma part del nostre ADN i es tracta de defendre el nostre, promocionar el que ens unix i donar a provar la nostra riquesa', ha assenyalat el vicepresident, qui ha afegit que 'per a l'equip de govern de la Diputació fer costat al sector pesquer de Castelló és una acció prioritària, en la nostra agenda i en la nostra estratègia política per al desenvolupament de la província'.

Prova d'això, ha ressaltat Andrés Martínez, 'són estes ajudes que es destinaran a la realització de programes o activitats de formació, promoció o similars, com és la millora de la comercialització, amb repercussió provincial que fomente el coneixement i consum de la pesca de proximitat o Peix de Llotja entre la ciutadania i la restauració'.

'Ajudem als professionals al fet que continuen exercint el seu treball i també a continuar promocionant la qualitat dels productes pesquers de Castelló com a pilar bàsic de la gastronomia autòctona de la nostra província', ha indicat el diputat de Pesca.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana