Els Ports: Comena Morella negra com la trufa


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193382_119403/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/2/193382_119403/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 14-02-2020
Comena Morella negra com la trufa

La V edici del festival gastro-literari sallarga fins al diumenge amb degustacions, taules redones i presentacions de llibres
Lentrega del premi Tuber Melanosporum a lescriptor o escriptora novell s un dels actes principals daquest festival


Morella negra com la trufa arranca aquesta vesprada la seua intensa activitat per a omplir de taules redones, presentacions de llibres, degustacions de pinxos de trufa i tasts de vins aquest cap de setmana. Daquesta manera, avui a les 20.00 hores tindr lloc lacte inaugural amb la presncia del comissari del festival, Jorge Garca, el periodista i escriptor Carlos Qulez, lalcalde de Morella, Rhamss Ripolls, i la diputada de Cultura de Castell, Ruth Sanz.

El festival concentra escriptores, escriptors i periodistes per a endinsar-se en el mn aquest mn criminal i disfrutar de la literatura a travs de la novella negra. Aix, les diferents activitats sallarguen durant tot el cap de setmana perqu totes i totes puguen interactuar amb les autores i autors dels llibres i participar en el festival Morella negra com la trufa de manera oberta.

Morella negra com la trufa semmarca dins de les XVII Jornades de la trufa Morella-Els Ports i tracta de combinar la gastronomia que ofereix el diamant negre dels Ports amb la literatura i aquest gnere novellstic tan caracterstic. La regidora de Promoci Turstica, Mari Carmen Escuder, ha destacat que aquest festival ha comptat amb una gran participaci en les anteriors edicions i cada any som ms en les activitats daquest cap de setmana que es presenta molt intens. Aix, ledil ha aprofitat per a animar a la gent a visitar Morella per a passar uns dies gastro-literaris dins de tots els atractius de la ciutat.

Entre els actes de Morella negra com la trufa cal destacar lentrega del premi Tuber Melanosporum a lescriptor o escriptora novell de lany 2019. Aquest tindr lloc dem a les 19.15 hores a la Sala del Justcia de lajuntament de Morella. En aquesta edici els i les finalistes a aquest guard de la quarta edici del premi sn: Camins dubtosos de Joan Carles Ventura, El hombre que nunca hara dao a nadie de Roger Rubio, La mecedora dAnna Hernndez, Lo que callan los muertos dAna Lena i No cerramos en agosto dEduard Palomares.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana