Els Ports: Sant Antoni a La Pobleta i les Jornades de la trufa marquen lactivitat del cap de setmana a Morella


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194155_120070/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 06-03-2020
Sant Antoni a La Pobleta i les Jornades de la trufa marquen lactivitat del cap de setmana a Morella

La marxa senderista Cam de Conquesta i la Top of the Rock formen lagenda esportiva a la ciutat
La Pobleta ha recuperat les festes de Sant Antoni amb els actes tradicionals de la principal festa de lhivern als Ports
El dissabte tindr lloc un nou Cita a Morella amb Vicent Cassanya que parlar sobre el Simbolisme mgic i astrolgic de Morella


Morella compta amb una intensa activitat durant aquest cap de setmana on la festa, la cultura, lesport i la gastronomia tenen cabuda en la ciutat. Daquesta manera, Sant Antoni a La Pobleta, les XVII Jornades de la trufa Morella-Els Ports, leixida de la marxa senderista Cam de Conquesta o larribada de la trail per etapes Top of the Rock sn algunes de les activitats principals, encara que hi ha ms.

Cal destacar que La Pobleta recupera la festivitat de Sant Antoni aquest cap de setmana. Aix, els actes tradicionals i festius de la principal festa de lhivern als Ports omplir dambient aquesta localitat, sobretot durant la jornada del dissabte 7 de novembre. Daquesta manera, la tradicional barraca de Sant Antoni es tornar a encendre a La Pobleta.

La regidora delegada de La Pobleta, Judit Garca, ha destacat que es recupera aquesta festa tradicional de tots els pobles dels Ports, la qual s caracterstica per la participaci i la implicaci de tot el poble. Aix, ledil ha aprofitat per a animar a tots i totes a participar al Sant Antoni de La Pobleta, el qual esperem repetir durant molts anys.

XVII Jornades de la trufa Morella-Els Ports
A ms, les XVII Jornades de la trufa Morella-Els Ports continuen i aquesta vesprada tindr lloc el showcooking del Restaurante Dalun a la Llotja de lajuntament a les 20.00 horas. Aquestes jornades engeguen la recta final i fins al 15 de mar encara es podran degustar els plats i mens especials elaborats amb el diamant negre dels Ports.

Agenda esportiva
Morella alberga aquest cap de setmana la marxa senderista Cam de Conquesta, la qual recorre la comarca dels Ports a travs del GR-331. Aix en aquesta es recorren les etapes 9 i 10 amb eixida des de Morella a les 8.30 hores. En aquesta passar per Herbeset i arribar a Castell de Cabres amb un recorregut de 20,7 quilmetres.

A ms, aquest cap de setmana se celebra la trail per etapes Top of the Rock que recorre la provncia des de Castell fins a Morella amb un recorregut de 120 quilmetres. Daquesta manera, el diumenge 8 de mar arriba a la ciutat emmurallada amb la meta situada al convent de Sant Francesc. Aix, est previst que els primers i primeres participants arriben a la ciutat al voltant de les 12.00 hores.

Cita a Morella amb Vicent Cassanya
El dissabte 7 de mar tindr lloc un nou Cita a Morella a la Sala del Justcia. En aquesta ocasi vindr a la ciutat Vicent Cassanya per a parlar sobre el Simbolisme mgic i astrolgic de Morella. Cal recordar que Cita a Morella s un punt dencontre, dileg i debat entre personalitats del periodisme, leconomia o la poltica que tracten daproximar els seus coneixements. Daquesta manera, els vens i venes de Morella i els visitants poden gaudir dinteressants debats de gran nivell, personalitats i experts economistes, poltics, empresaris i periodistes que apropen la seua visi sobre diferents temes i donen a conixer el tema ms profundament a la gent.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana