Generalitat Valenciana: El PP acusa la consellera Pascual de 'romandre de braos plegats' davant l'expansi del Covid en les universitats valencianes


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196415_122038/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 11-10-2020
El PP acusa la consellera Pascual de 'romandre de braos plegats' davant l'expansi del Covid en les universitats valencianes

El portaveu d'Universitats del Grup Popular en Les Corts, Luis Martnez, ha acusat la consellera Pascual de romandre de braos plegats davant l'expansi del Covid en les universitats valencianes.

Mentre el virus s'expandeix entre els universitaris, el Consell va a rebuf sense adoptar mesures de prevenci.

Martnez ha explicat que el Grup Popular ha registrat una pregunta en Les Corts a la consellera d'Universitats, Carolina Pascual, sobre les mesures que adoptar per a evitar l'expansi del virus en altres universitats valencianes desprs del brot de Covid en una residncia universitria en la Universitat Politcnica de Valncia.

El portaveu popular ha mostrat la seua preocupaci per una situaci angoixant que repercuteix directament sobre milers d'estudiants universitaris i les seues famlies. A la consellera Pascual ni est ni se li espera. Roman de braos plegats intentant buscar culpables que li deslliuren de qualsevol responsabilitat. Fins hui no tenim notcia de cap mesura efectiva adoptada des d'aqueixa Conselleria.

En aquest sentit, Martnez ha preguntat tamb si la consellera t previst la realitzaci de test massius en totes les universitats. Martnez ha assenyalat que la Comunitat Valenciana s l'nic territori d'Espanya en el qual cap dels 25.000 alumnes d'una de les principals universitats, la Politcnica, pot anar a classe pels contagis de Covid.

El portaveu popular ha indicat que el problema s que ni des de Sanitat ni des d'Universitats han previst res i actuen sobre la marxa, cames ajudeu-me. No han fet test massius abans, la qual cosa ha provocat que els contagis no s'hagen detectat fins que la situaci s'ha disparat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana