l'Alcalatén: Blanch (PSPV-PSOE) afirma que l'Alcalatén-Millars és una zona 'd'acció preferent' en relació amb el repte demogràfic


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197240_122739/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | l'Alcalatén | General | 01-02-2021
Blanch (PSPV-PSOE) afirma que l'Alcalatén-Millars és una zona 'd'acció preferent' en relació amb el repte demogràfic

El PSPV-PSOE de la província de Castelló manté la seua roda de contactes amb els grups municipals via telemàtica amb la finalitat d'acostar les institucions i el partit al territori, i transmetre les necessitats i demandes de cada municipi. D'esta manera, el secretari general provincial i diputat autonòmic, Ernest Blanch, s'ha reunit amb el portaveu socialista a Cortes de Arenoso, Javier Vilau, la regidora María José Collado i el regidor Sergio Lidón per a conéixer de primera mà el treball que s'està realitzant en estos moments d'excepcionalitat per la pandèmia, així com altres assumptes que preocupen el grup municipal socialista com és el repte demogràfic.

Tal com va explicar Vilau, l'escola, l'embotelladora i l'obertura d'establiments han de ser clau per a evitar l'èxode poblacional. Referent a això, Blanch va assenyalar que la despoblació "és un problema molt important i des de les diferents administracions cal continuar treballant per a evitar la marxa de veïns i veïnes per la falta de serveis". "L'Alcalatén-Millars és una zona que ha de ser d'acció preferent en relació amb el repte demogràfic i, en eixe sentit, des del partit socialista continuarem treballant per a ajudar a la gent del món rural, en el qual hi ha un gran potencial humà i professional", ha afegit.

A la reunió telemàtica també van assistir la vicesecretària i senadora Ana Edo; el vicesecretari i president de la Diputació de Castelló, José Martí; la vicesecretària i diputada provincial, Ruth Sanz; la vicesecretària Mari Carmen Aguilella; el vicesecretari i alcalde de Sot de Ferrer, Ramón Martínez; l'alcalde de Montanejos, Miguel Sandalinas; i la secretetaria d'organització de l'Alcalatén-Millars, Miriam Cabrera.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana