l'Alcora: Els socialistes de l'Alcora impulsaran un centre de formació per a millorar l'ocupabilitat


 
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 20-05-2019
 


 Estarà homologat i afavorirà la consecució de subvencions per a realitzar programes d'ocupació i formació en la localitat

Els socialistes de l'Alcora continuen desgranant el contingut del seu programa electoral. Així, el candidat a l?Alcaldia, Samuel Falomir, ha anunciat una altra de les propostes destacades: la posada en marxa d'un centre de formació.

Falomir ha destacat que el principal objectiu de la iniciativa és poder oferir més accions formatives com cursos i tallers dirigits, principalment, a persones desocupades, i d'aquesta manera, millorar la seua formació, experiència professional, currículum i ocupabilitat.

Serà un centre de formació homologat, ha destacat l'alcaldable socialista, la qual cosa afavorirà la consecució de subvencions per a la realització de programes d'ocupació i formació a l'Alcora, com per exemple, tallers d'ocupació. Cal destacar que, en l'actualitat, la capital de l'Alcalatén no compta amb cap centre de formació amb les característiques requerides.

Quant a la ubicació, Falomir ha detallat que se situarà en els locals municipals del carrer les Useres, espai que l'Ajuntament va començar a condicionar en 2017, a través dels treballadors dels programes Emcorp i Emcord.

?Si aconseguim el suport de la ciutadania, treballarem per a fer realitat aquest centre en la major brevetat possible i incidirem en la consecució de cursos que s'adapten a les demandes i necessitats del mercat laboral amb la finalitat d'afavorir la inserció dels participants en aquest?, ha manifestat.

El primer edil ha posat en valor la gestió realitzada en l'àmbit laboral i formatiu al llarg de la legislatura que ara acaba i ha recordat que l'atur s'ha reduït en un 30%, situant-se en nivells de 2008. ?Són bones dades, però cal aconseguir molt més, per això, necessitem el suport dels alcorins i alcorines per a continuar treballant en aquesta línia i seguir, a més, donant suport i col?laborant amb el sector industrial amb l'objectiu generar creixement econòmic i llocs de treball a l'Alcora?, ha conclòs.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana