l'Alcora: Falomir ratifica el suport del seu govern al parany i destaca que 'complim els nostres compromisos'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/10/189415_115960/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 08-10-2019
Falomir ratifica el suport del seu govern al parany i destaca que 'complim els nostres compromisos'

El parany s una tradici molt arrelada a l'Alcora, que s'ha transms de pares a fills. A ms d'una afici, al nostre poble ha forjat una manera de viure, un hbit social compartit amb familiars, amics i vens. En definitiva, el parany forma part de la nostra identitat.

En vespres de la celebraci de la Fira del Mussol, l'alcalde de l'Alcora ha volgut reiterar el suport del seu govern al parany.

Falomir ha recordat que enguany l'Ajuntament ha incrementat en un 50% el conveni de collaboraci amb Apaval, passant de 1.000 a 1.500 , per a continuar potenciant l'Escola de Reclam de l'Alcora i fomentar les activitats relacionades amb la cultura i tradicions del parany. Aquest conveni es va signar amb el president de l'associaci, Miguel ngel Bayarri, el mes de juliol passat.

A ms, el primer edil ha manifestat que aportarem la quantia pendent de 2018, que no es va poder abonar a Apaval per problemes burocrtics. D'aquesta manera, ha incidit en qu complim els nostres compromisos.

Falomir ha recordat que recentment s'ha celebrat el 25 aniversari del Concurs de Reclam de Bocam, una de les iniciatives tradicionals ms consolidades de l'Alcora. L'alcalde ha lloat la gran tasca de l'associaci local Amics del Parany, presidida per Jos Antonio Martn, impulsora de l'esdeveniment.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana