l'Alcora: Els grups polítics i associacions de l'Alcora renuncien a les seues subvencions per destinar-les a la lluita contra el covid


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195310_121064/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 05-05-2020
Els grups polítics i associacions de l'Alcora renuncien a les seues subvencions per destinar-les a la lluita contra el covid

Els 3 grups polítics de l'Ajuntament de l'Alcora, PSOE, PP i Més l'Alcora, han renunciat a les seues respectives subvencions municipals per destinar-les a la lluita contra el covid-19 i els seus efectes.

Amb aquest mateix objectiu, algunes associacions locals han decidit no presentar-se enguany a la convocatòria de subvencions del consistori. Aquestes són: les dues associacions de jubilats i pensionistes, l'Alcalatén i Comte d'Aranda, el Centre Excursionista de l'Alcora, Asamanu África, el Club Taurino Alcora i Mon de Poble.

L'alcalde, Samuel Falomir, ha volgut agrair i posar en valor aquesta iniciativa “tan important en aquests moments”, ja que “els diners es destinaran a ajudes de caràcter social i econòmic per a pal·liar els danys que la pandèmia de coronavirus està causant al nostre poble”.

Falomir ha recordat que l'Ajuntament està ultimant el Pla ‘Reiniciem l'Alcora’ que, amb un pressupost de 750.000 €, inclou diferents línies d'actuació per tal de fer front al covid-19 a la capital de l'Alcalatén.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana