l'Alcora: Si hi ha violncia, no hi ha amor: la campanya de l'Ajuntament de l'Alcora contra la violncia de gnere


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196747_122327/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/11/196747_122327/2_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 22-11-2020
Si hi ha violncia, no hi ha amor: la campanya de l'Ajuntament de l'Alcora contra la violncia de gnere

La regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de l'Alcora ha llanat la campanya Si hi ha violncia no hi ha amor amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminaci de la Violncia contra la Dona, que se celebra el prxim 25 de novembre.

Amb aquest lema, el consistori incideix en el missatge que les relacions saludables impliquen amor i respecte sempre, per la qual cosa, en elles no t cabuda cap tipus de violncia fsica, emocional o sexual.
Donada la situaci que vivim a causa de la pandmia, tal com ha explicat Tica Pons, regidora de l'rea, en la programaci d'enguany prevalen les accions no presencials, incidint ms en la conscienciaci a travs de cartelleria i xarxes socials.

El 25 de novembre se celebrar l'nic acte presencial, la lectura del manifest i l'homenatge a les vctimes de la violncia de gnere, que tindr lloc a les 12 hores a la plaa de l'Ajuntament.

La resta d'accions es desenvoluparan a travs de les xarxes socials: contacontes infantil Hugo i el drac, lectura de relats, presentaci del concurs Monlit en record a les vctimes i vdeo-homenatge contra la violncia de gnere, realitzat per Dones Progressistes de l'Alcora.

En la lluita contra la violncia de gnere, des de l'mbit municipal, s fonamental l'activaci de poltiques en pro de la igualtat. En aquest sentit, cal recordar que en l'actualitat l'Ajuntament de l'Alcora est desenvolupant el primer programa personalitzat d'ocupaci Estem amb tu, que t com a objectiu facilitar la inserci laboral d'un grup de dones usuries de Serveis Socials i Igualtat, per a les quals la seua situaci de desocupaci es cronifica en el temps derivat, d'una banda, de situacions prpies de la discriminaci de gnere, com s la violncia de gnere, la penalitzaci de la maternitat en l'mbit laboral, la renncia a all pblic en favor de la famlia, i d'altra banda, a causa d'altres condicionants que generen dobles discriminacions, com la immigraci, la discapacitat, l'edat (majors de 45 anys), etc.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana