l'Alcora: L'Alcora posa en marxa una campanya per a potenciar el reciclatge i informar sobre la recollida d'orgnica


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197009_122547/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 31-12-2020
L'Alcora posa en marxa una campanya per a potenciar el reciclatge i informar sobre la recollida d'orgnica

L'Ajuntament de l'Alcora, a travs de l'rea de Medi Ambient, ha activat una campanya de conscienciaci i comunicaci ambiental.

La iniciativa persegueix potenciar la recollida selectiva dels residus generats en el municipi i donar a conixer la recollida de la nova fracci orgnica de recollida municipal (FORM), tamb coneguda com a bioresidus, que s'instaurar en 2021 a la capital de l'Alcalatn.

La primera part de la campanya t com a objectiu informar i resoldre dubtes a la ciutadania sobre la recollida selectiva en general (paper/cart, envasos i vidre) i altres serveis de residus i neteja viria gestionats pel consistori alcor, com sn la recollida d'excrements canins, la recollida d'oli usat, la recollida selectiva de mobles i estris, la recollida selectiva de residus al casc antic i els punts nets, entre altres.

Posteriorment, se centrar en la recollida de la fracci orgnica, s'explicar en qu consisteix, com es dur a terme en el municipi, es donar a conixer el mapa de contenidors de residus orgnics i es far partcips als ciutadans de l'Alcora en el procs de recollida selectiva d'aquests residus, tant en les seues llars com en la seua vida diria.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana