l'Alcora: En marxa les obres per a la creaci d'una zona verda amb un parc infantil al carrer Cam Nord


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197303_122793/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/2/197303_122793/2_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 07-02-2021
En marxa les obres per a la creaci d'una zona verda amb un parc infantil al carrer Cam Nord

A ms de les obres per a la creaci d'una nova zona verda a l'avinguda Corts Valencianes, l'Ajuntament de l'Alcora ha posat tamb en marxa els treballs de condicionament del solar situat entre els carrers Cam Nord i Guitarrista Trrega.

Tal com explica la regidora de Parcs i Jardins, M ngeles Ibez, l'objecte del projecte, que ascendeix a 160.000 euros, s convertir aquest solar en un espai pblic per al descans i gaudi dels vens, a ms de solucionar els problemes d'humitats i brutcia a les edificacions confrontants.

Aix, es crear un espai verd, en la qual es conjuminaran dos tipus d'estades. D'una banda, la zona d'accs, ms prxima al carrer Cam Nord, en la qual s'installar un parc infantil, que ser el primer parc de l'Alcora dirigit especialment als xiquets i xiquetes que comencen a fer els seus primers passos, i per un altre la zona interior del solar, en la qual es mesclaran la vegetaci amb una zona de descans, mitjanant la installaci de bancs cermics.

Els primers treballs consistiran en el desbrossament i neteja de la parcella, rebaixos i farciments de terres per a formar els nivells d'actuaci i farciment de llast artificial compactat per a crear els diferents nivells.

L'actuaci s'est duent a terme en la part ms mplia del terreny. En la resta, com assenyala Ibez, es preveu l'execuci d'un altre projecte ms endavant, amb el qual s'uniran les dues zones verdes, una ja existent i la que s'est construint.

Les dues iniciatives actualment en marxa Corts Valencianes i Cam Nord-, a ms de contribuir al fet que els vens i venes puguen gaudir de ms espais enjardinats, amb tots els beneficis que aquests comporten, serviran per tal de dignificar i potenciar aquests espais urbans, ha concls la regidora.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana