l'Alcora: L'artista alcorina Angela Pintor guanya el concurs de cartells de les Festes del Crist 2023 a l'Alcora


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/7/209604_132478/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 05-07-2023
L'artista alcorina Angela Pintor guanya el concurs de cartells de les Festes del Crist 2023 a l'Alcora

L'artista alcorina Angela Pintor Lopez ha estat la guanyadora del concurs de cartells de les Festes del Crist 2023, organitzat per l'Ajuntament de l'Alcora. La seua obra titulada 'Els colors de la festa' serà l'anunciadora de les pròximes festes majors de la capital de l'Alcalatén, que es duran a terme del 18 d'agost al 3 de setembre.

Angela Pintor Lopez rebrà un premi de 1.000 euros i una peça ceràmica de l'Alcora en un acte que es celebrarà durant els festejos. A més, l'artista alcorina Ana Zafra Castells ha sigut guardonada amb l'Accèssit Artista Local pel seu cartell titulat 'Tradició i poble', i rebrà un premi de 200 euros i una peça ceràmica alcorina.

Al certamen de cartells hi han concorregut un total de 18 obres, sent el jurat presidit per la regidora de Festes, Vanessa Periz. En aquest jurat també han participat la reina de les Festes del Crist 2022, María Gasch, Inma Heredia, Cap de Comunicació de l'Ajuntament de l'Alcora, Jorge Iserte, fotògraf i videògraf, Daniel Padilla, guanyador del certamen de l'any passat, i Víctor Martinavarro, mestre impressor.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana