l'Alcora: Reunió amb afiliats


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227349_144131/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/5/227349_144131/2_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 10-05-2024
Reunió amb afiliats

El secretari general del PPCS i diputat autonòmic, Salvador Aguilella, s'ha reunit aquest dijous amb els militants de l'Alcora per posar de manifest 'les idees útils del PP' que 'garanteixen ajudes i suport a un sector clau per a l'Alcora, com és la ceràmica, mentre el Govern d'Espanya ni està ni se l'espera'.

'Necessitem que les ajudes establertes per Europa per al sector arriben en la seua totalitat a les empreses. Perquè darrere de cada indústria hi ha més de 70.000 famílies que viuen directa, indirecta o de forma induïda d'aquest sector que és múscul de l'economia de l'Alcora'.

Així ho ha declarat Aguilella davant un auditori en el qual, entre altres, estava la presidenta local del PP, Patricia Gil, el portaveu del Grup Municipal, Vicente Mateo, així com José Luis Maeso, candidat a l'alcaldia. Junt a ells, els diputats autonòmics del PPCS Candela Anglés i Jesús Lecha.

En el PP 'treballem donant solucions'. 'Les que Carlos Mazón, com a president de la Generalitat Valenciana, i Marta Barrachina, com a presidenta de la Diputació Provincial, han acordat amb el sector injectant fons per evitar la seua caiguda'.

Paral·lelament, Aguilella ha defensat la bateria de rebaixes fiscals aplicades pel Consell de Carlos Mazón en la declaració de la renda per a aquest exercici fiscal. Seran deduïbles despeses per salut bucodental, despeses per esport i activitat física, així com les despeses per graduació de vidres, lents de contacte i solucions de neteja, a més dels corresponents a salut mental, malalties rares o malalties cròniques d'alta complexitat, dany cerebral o Alzheimer.

En definitiva, 'una aposta decidida per 'generar estalvis en les economies domèstiques' i 'garantir el benestar de les famílies. Perquè en el PP tenim clar que són els ciutadans els millors gestors i per això injectem en les seues economies els majors estalvis perquè exerceixen com a motor econòmic que incentiva la riquesa i les oportunitats'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana