l'Alcora: IV CIMES: L'Alcora, epicentre mundial de la investigació per millorar la qualitat de vida mitjançant la música i les arts


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227577_144301/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 14-05-2024
IV CIMES: L'Alcora, epicentre mundial de la investigació per millorar la qualitat de vida mitjançant la música i les arts

El Congrés Internacional de Música, Arts i Salut consagra a l'Alcora com a referent mundial de la investigació i la qualitat de vida a través de les accions artístiques i musicals. Aquesta setmana, del 16 al 19 de maig, la capital de l'Alcalatén acollirà la seua quarta edició.

Organitzat per SEM-EE, amb el suport i col·laboració de la Càtedra l'Alcora d'Investigació Musical i Qualitat de Vida, el congrés comptarà amb la presència de rellevants ponents, investigadors, metges, artistes, psicòlegs, etc. que mostraran les seues investigacions i experiències innovadores.

Provinents de diferents parts del món (Regne Unit, Colòmbia, Espanya, Estats Units, Canadà, França...), es daran cita a les Noves Dependències Municipals per debatre, reflexionar i aportar nous coneixements a la investigació i la qualitat de vida.

Entre altres projectes, formaran part del congrés les iniciatives de la Càtedra l'Alcora d'Investigació Musical i Qualitat de Vida 'MUSAS' i 'Músiques per a la vida', el cor del qual posarà la cirera a la clausura el dissabte.

''Cada vegada més, la comunitat científica posa en valor el valor de les arts, especialment la música, com una eina o medicina no invasiva, per a millorar la qualitat de vida'', ha manifestat Vernia.

La Societat per a l'Educació Musical de l'Estat Espanyol, que representa a tots els àmbits, contextos i nivells de l'Educació Musical, agraeix a la Càtedra i a l'Ajuntament de l'Alcora el ''seguir recolzant aquest Congrés que, sens dubte, serà la prèvia de noves i rellevants investigacions''.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana