La Vall d'Uixó: PSPV-PSOE, EU i Compromís signen l'acord de govern 2019-2023


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186205_113282/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/6/186205_113282/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/6/186205_113282/3_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 14-06-2019
PSPV-PSOE, EU i Compromís signen l'acord de govern 2019-2023



El document consensuat recull les línies bàsiques per a consolidar la transformació iniciada fa quatre anys, governant per a totes i tots i apostant per les polítiques de progrés



PSPV-PSOE, EU i Compromís han signat esta vesprada l'acord de govern 2019-2023 per a l'Ajuntament de la Vall d'Uixó. L'acte simbòlic s'ha celebrat al Parc del Progrés amb la presència de Tania Baños, Antoni Llorente i Fernando Daròs, que repetiran com a alcaldessa i primer i segon tinents d'alcalde.


El document consensuat per les tres forces polítiques destaca que després de quatre anys ?d'arreglar una complicada situació econòmica i financera sense pujar impostos, combatre la desocupació, posar a les persones en el centre de les polítiques socials i promoure un model de ciutat més amable? ha arribat el moment ?de consolidar la transformació iniciada, governant per a totes i tots i apostant per les polítiques de progrés, en línia amb els governs autonòmic i estatal.


Les línies bàsiques de l'acord de govern recullen com a prioritats l'ampliació del Polígon Belcaire per a atraure noves empreses i ampliar les ja existents i la connexió dels polígons mitjançant un pont; i es posa èmfasi a aprofundir en el canvi de model dels serveis socials deixant arrere una visió assistencialista per una concepció universal, donant impuls al CEAM en el centre social de la Vallense.


La protecció del medi ambient és un altre dels eixos que recull el pacte, per la qual cosa es contempla desenvolupar el Pla Integral de Residus (PIR), continuar apostant per l'accessibilitat i la mobilitat sostenible, la connexió del barri Toledo amb la zona de Sant Vicent, la reforma de l'avinguda Sud-Oest i el pla de millora de zones verdes.


Entre les altres qüestions destacades està la implantació total de l'administració electrònica, fent-la més àgil i més amable; la dotació d'una oficina de contractació independent que millore el control dels contractes i concessions públiques; la reducció d'impostos; la revisió del contracte de subministrament d'aigua, que finalitza aquesta legislatura; la creació d'un comité mixt per a desenvolupar el Paratge de Sant Josep, l'impuls a la innovació educativa i el Pla Edificant; la dotació d'un arxiu municipal en condicions; la posada en marxa dels pressupostos participatius i la construcció del segon poliesportiu i la pista de ciclisme.


DISTRIBUCIÓ D'ÀREES


Tania Baños. PSOE. Alcaldia

Antoni Llorente. EU. Serveis Socials i Habitatge.

Fernando Daròs. Compromís. Sostenibilitat i Agricultura.

Javier Ferreres. PSOE. Urbanisme, Mobilitat i Seguretat Ciutadana.

Zaida Moreno. PSOE. Recursos Humans, Comunicació, Modernització Administrativa, Hisenda i Contractació.

María Cruces. PSOE. Cultura, Patrimoni i Falles.

Jorge García. PSOE. Desenvolupament Econòmic, Ocupació, Turisme i Emsevall.

Mar Arzo. PSOE. Esport i Salut.

Francesca Bartolomé. Igualtat i Salut Pública.

Lluís Diago. PSOE. Festes.

Elena Pérez. PSOE. Dinamització de barris.

Carmen García. EU. Educació i Transparència.

David Lluch. EU. Joventut i Participació.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana