La Vall d'Uixó: La Conselleria d'Habitatge licita les obres de rehabilitació d'elements comuns d'un edifici del grup Jesús *Obrero de la Vall d'Uixó


 
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 28-05-2020
 

La Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, a través de la Entitat Valenciana dHabitatge i Sòl (EVha), ha licitat les obres de rehabilitació dels elements comuns d'un edifici del grup d'habitatge públic Jesús *Obrero de la Vall d'Uixó, per un import de 119.015 euros.

Aquesta licitació estava prevista per a el mes de març passat, però la paralització de l'obra pública provocada a la crisi de la COVID-19 ha motivat el retard de la seua publicació.

Aquesta actuació s'emmarca en els Plans d'Intervenció Integral Sostenible (PIINS) que la Generalitat està desenvolupant per a dignificar i millorar les condicions de determinats grups d'habitatge públic. Unes intervencions que es complementen amb mesures d'atenció social i normalització d'ocupació dels habitatges.

La bloc sobre el qual està prevista la intervenció forma part d'un dels nou que formen el grup Jesús *Obrero. Té quatre plantes, dos vestíbuls i un total de 16 habitatges.


Els treballs se centraran en la reparació de façana, cobertes i elements estructurals (lloses d'escales, forjats de sostre de zones humides, reforç de bigues i cairats i reparació llindes); fusteries (substitució de pavés danyat, porta del quart de comptadors de l'aigua i dels vestíbuls).

També es renovarà la instal·lació elèctrica de vestíbuls i escala, així com els videoporters i les unitats interiors. D'igual manera, se substituiran les baixants en galeries i es repararan les instal·lacions del quart de comptadors d'aigua.

El director general de EVha, Alberto Aznar, ha destacat la necessitat d'executar obres d'aquest tipus per a millorar les condicions dels residents d'habitatge públic. Així mateix, considera "molt important l'obra pública de cara a la reactivació econòmica en aquest context de crisi provocat per la CODIV-19".

En aqueix sentit, ha ressaltat "l'esforç d'adaptació de les empreses a l'actual situació sanitària i la seua agilitat per a adoptar mesures de prevenció i de seguretat per als seus treballadors".

El termini de presentació d'ofertes per a les obres de la Vall d'Uixó finalitza el pròxim 22 de juny. Es pot obtindre informació de la licitació en la plataforma de contractació estatal.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana