La Vall d'Uixó: La Vall vetlarà pel compliment de la normativa del Covit-19 i adverteix de sancions per incompliments


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/196044_121701/1_M1.jpg
Publicitat
Fotografia /Galeria/2020/7/196044_121701/2_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 27-07-2020
La Vall vetlarà pel compliment de la normativa del Covit-19  i adverteix de sancions per incompliments

L'Ajuntament de La Vall d'Uixó ha emés un comunicat oficial en el qual deixa clar que vetlarà per la seguretat de tots els veïns i perquè es complisquen les normes actuals de prevenció del COVIT-19. Per aquest motiu ha llançat advertiments perquè la població en general s'abstinga de saltar-se la normativa del Coronavirus ja que tant policia local com Guàrdia Civil vetlaran per l'estricte compliment


Comunicat Oficial:

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó i la Policia Local han mantingut aquest matí una reunió de treball amb la Guàrdia Civil i directiva dels Penyes en Festes per a previndre l'incompliment de les mesures de seguretat i prevenció enfront de la Covid-19, després d'haver rebut algunes informacions sobre la celebració d'esdeveniments que podrien comportar aglomeracions de persones en les dates pròximes, quan estava prevista la celebració dels Penyes en Festes, cancel·lades per la pandèmia.

A aquest efecte, es vetlarà estrictament pel compliment del Decret llei 11/2020 de la Generalitat Valenciana, publicat en el DOGV del 25 de juliol.

1. L'Ajuntament de la Vall d'Uixó no emetrà cap permís d'ocupació de via pública. En el cas que es produïsquen ocupacions, les forces de seguretat les dissoldran i estendran acta.


2. L'Ajuntament de la Vall d'Uixó recorda que tant l'interior dels locals de restauració com les terrasses han de respectar:


Normes d'aforament: 75% a l'interior i 100% del nombre de taules permeses en l'exterior

Distància de 1,5 metres entre taules

Màxim de 20 persones per taula o agrupació de taules

Ús de màscara quan no s'estiga consumint.


3. L'Ajuntament de la Vall d'Uixó recorda que les discoteques i bars d'oci nocturn:


No podran superar un terç del seu aforament a l'interior

El consum haurà de fer-se assegut en taula

Distància de 1,5 metres entre taules

Només es pot romandre dempeus en el mateix espai que l'assignat al seient


4. L'Ajuntament de la Vall d'Uixó recorda que està prohibida l'organització o participació en reunions, festes o qualsevol altre tipus d'acte equivalent, privat o públic, en espais públics o privats, que impliquen una aglomeració o agrupació de persones quan es constate que impedeixen o dificulten l'adopció de les mesures sanitàries.

Tal com recull el decret anteriorment esmentat, les infraccions greus podran ser sancionades amb multes de 601 a 30.000 euros i les molt greus amb multes de 30.001 a 600.000 euros.

Aquestes mesures podrien ampliar-se en qualsevol moment, a raó de les indicacions que arriben de la Generalitat Valenciana.

Des de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó es demana responsabilitat i col·laboració, ja que en la situació actual les accions individuals són fonamentals per a evitar la propagació del virus.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana