La Vall d'Uixó: L'Ajuntament de la Vall d'Uixó contracta a quatre joves menors de 30 anys durant un any


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197138_122658/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 22-01-2021
L'Ajuntament de la Vall d'Uixó contracta a quatre joves menors de 30 anys durant un any

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha contractat a quatre joves menors de 30 anys amb estudis superiors, en situació de desocupació i inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, gràcies a una subvenció de 74.891,36 euros, atorgada pel Servei Valencià d'Ocupació i Formació (Labora).

Així, s'han incorporat dos orientadors laborals, un assessor jurídic i un periodista, que ja estan desenvolupant la seua labor en diferents departaments municipals amb un contracte d'un any. El regidor d'Ocupació, Jorge García, ha destacat que aquesta és una aposta de l'administració pública “per la joventut i el talent” i per “donar una primera oportunitat professional a joves formats perquè adquirisquen experiència i milloren la seua inserció en el mercat laboral”.

D'altra banda, la Regidoria d'Ocupació ofereix sis cursos de formació gratuïts en els pròxims mesos. Aquests tallers estan dirigits a persones que “es troben buscant treball per a poder afrontar el procés d'una forma positiva i transversal i utilitzant les tecnologies”, tal com ha explicat García.

Els cursos tindran lloc entre els mesos de febrer i juny, gràcies a la col·laboració de la Diputació de Castelló dins de l'Estratègia Provincial per al Foment de l'Ocupació i són: Cinc eines clau per a l'ocupació (16 hores), Dissenya el teu currículum amb *Canva (12 hores), Certificat digital per a la inserció (12 hores), *Coaching per al desenvolupament personal i professional (16 hores), Inglés per a treballs administratius (30 hores) i Operacions amb carretons elevadors, nivell bàsic (15 hores).

Més info: 964 690 656 / 610 749 019.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana