La Vall d'Uixó: L'Ajuntament de la Vall d'Uixó inicia el curs dels Centres d'Esplai i Centres Joves


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/9/213501_134813/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 18-09-2023
L'Ajuntament de la Vall d'Uixó inicia el curs dels Centres d'Esplai i Centres Joves

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha anunciat l'inici del curs dels Centres d'Esplai i Centres Joves, un espai de socialització fora de l'horari escolar que busca promoure l'oci inclusiu i activitats lúdico-educatives per a xiquets, xiquetes i adolescents.

En aquests centres s'ofereixen diverses activitats com jocs, manualitats, reforç escolar i tallers, amb l'objectiu de proporcionar opcions d'entreteniment i aprenentatge per als més joves.

Els Centres d'Esplai estan destinats a xiquets i xiquetes d'entre 7 i 12 anys, i es realitzen els dimarts i dijous de 17:00 a 19:15 hores en diferents barris de la localitat. La inscripció és gratuïta i els pares o tutors podran realitzar-la a partir del 19 de setembre en els propis centres o en el centre social de Les Llimeres en un horari específic.

D'altra banda, els Centres Joves estan dirigits a joves d'entre 12 i 18 anys, i tindran lloc els dilluns, dimecres i divendres de 17:30 a 19:45 hores en diferents barris. La inscripció també és gratuïta i només es requerirà omplir una fitxa i obtenir l'autorització dels pares o tutors, que haurà de ser retornada signada.

El regidor de Serveis Socials, Jorge Marques, ha destacat la importància d'adaptar la programació dels Centres d'Esplai i Centres Joves a les edats i necessitats de cada grup, incloent les propostes realitzades pels propis participants. Així mateix, va destacar que aquestes activitats no només són beneficioses per a les famílies en termes de conciliació, sinó que també promouen la cohesió social i brinden oportunitats per a tots.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana