La Vall d'Uixó: 27 persones es formen gràcies als itineraris d'inserció de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/12/218697_138141/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/12/218697_138141/2_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 03-12-2023
27 persones es formen gràcies als itineraris d'inserció de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó, a través de la Regidoria de Serveis Socials, té en marxa un programa d'itineraris d'inserció, gràcies al qual 27 persones han rebut una beca per formar-se en àrees que faciliten el seu accés al mercat laboral.

Aquest projecte és finançat pels Fons Socials Europeus (FSE + 21-27) i s'inspira en els principis de la Unió Europea 'de facilitar la inclusió de totes les persones en la societat i garantir els seus drets fonamentals', tal com ha explicat el regidor de l'àrea, Jorge Marqués.

Les persones participants es deriven des de l'equip d'atenció primària bàsica dels serveis socials municipals. Durant el programa reben acompanyament professional per treballar sobre les dificultats que tenen en diferents àmbits de la seua vida per a superar-les i resoldre-les.

Els i les participants que el personal tècnic considera que estan preparades reben formació orientada a trobar un lloc de treball i posteriorment es deriven a Labora per a facilitar la seua inserció laboral.

En els casos necessaris, es tramiten beques per a facilitar el pagament dels cursos o el desplaçament fins al centre d'estudi. Enguany han sigut 27 les persones beneficiàries que s'han format en: 12 en el curs de gestió de magatzem i carretilla elevadora, 11 en el curs d'estètica de mans (gel i acrílic), 2 per a obtindre el carnet de conduir cotxe, 1 per al curs de monitor/a de temps lliure i 1 en el curs de sensibilització viària.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana