La Vilavella: Installen gronxadors al costat de la Caserna de la Gurdia Civil de Nules


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197118_122640/1_M1.jpg
Publicitat
Fotografia /Galeria/2021/1/197118_122640/2_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vilavella | General | 19-01-2021
Installen gronxadors al costat de la Caserna de la Gurdia Civil de Nules

Els ajuntaments de Nules i de la Vilavella han installat gronxadors en l'exterior de la Caserna de la Gurdia Civil. L'actuaci ha servit per a reclamar al Ministeri de l'Interior una reforma integral de la caserna.
En concret, des del consistori de la Vilavella s'han arreglat els jocs infantils que es troben en aquest lloc i el de Nules, a travs de l'alumnat de fusteria del Taller d'Ocupaci, ha realitzat i installat taules de pic-nic. *Asmismo, est pendent, per als mesos de mar o abril, la plantaci de gespa natural que ser a crrec dels jardiners de l'Ajuntament de Nules.

No obstant aix, des de les dues institucions locals es reivindica, una vegada ms, al Ministeri d'Interior del Govern Central la realitzaci d'una reforma integral d'aquesta caserna al qual pertanyen aquestes poblacions de la comarca de la Plana Baixa, i que es troba en la localitat de Nules.

En aquest sentit, cal recordar que el mes de setembre passat des de cadascuna d'aquestes entitats locals es va remetre un escrit sollicitant al Ministeri que prioritzara aquestes actuacions i que s'inclogueren en el pressupost de l'exercici 2021. Tamb li van traslladar al Ministeri d'Interior la seua predisposici per a signar un conveni de collaboraci perqu els ajuntaments puguen realitzar actuacions puntuals amb carcter d'urgncia.

Precisament, el dimarts de la setmana vinent, l'Alcalde de Nules, David Garca, i l'Alcaldessa de la Vilavella, Carmen Navarro, mantindran una reuni amb la Subdelegada del Govern a Castell, Soledad *Ten, per a tractar la situaci actual d'aquest immoble que compta amb 75 anys i que com assenyalen "precisa d'un manteniment que el Govern Central no realitza des de fa molts anys, per tant traslladarem tamb a la Subdelegaci la nostra
disposici a collaborar amb el Ministeri perqu la Gurdia Civil compte amb unes instalacions dignes.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana