Les Alqueries: Comproms per les Alqueries lamenta que el PSOE s'opose a rehabilitar el Repl


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/3/182737_110335/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 02-03-2019
Comproms per les Alqueries lamenta que el PSOE s'opose a rehabilitar el Repl

Betlem Albero: Aprovem en junta de portaveu destinar els diners del Pla 135 al Repl. Posteriorment els socialistes presenten una moci al ple per canviar l's d'eixa partida sense tindre en compte alll acordat inicialment.

Betlem Albero ha criticat que l'equip de govern actue per lliure, sense tindre en compte l'oposici, ja que en la junta de portaveus es va aprovar destinar la partida pressupostria del Pla 135 a rehabilitar el Repl. Segons la regidora de Comproms, els socialistes presentaren al ple, sense cap consens previ, una proposta totalment diferent respecte a l's dels diners del Pla 135. Damunt esperen que la resta de grups els aprovem eixa proposta, no acordada, quan sn els socialistes els que trenquen un acord previ de la junta de portaveus.

La portaveu del grup municipal de Comproms ha acusat els socialistes de mentir quan afirmen que les obres del Repl serien pagades en la seua totalitat pels Fons Feder de la Uni Europea: No s cert, l'Ajuntament hauria d'aportar una quantitat si s'usaran els Fons Feder per al Repl. A ms, eixa quantitat ? i que prov del Pla 135- s la que acordarem per unanimitat al darrer ple destinar al Repl.

D'altra banda, Xavier Balaguer ha recordat que el Repl forma part de la histria viva de les Alqueries. L'exregidor de Patrimoni ha explicat que durant el temps que vam formar part de l'equip de govern vam treballar per impulsar la rehabilitaci.

Segons Balaguer, des que els socialistes ens expulsaren de l'equip de govern, deixen de banda un lloc tan emblemtic per al nostre poble. Quan tots els grups acordem que cal actuar urgentment, de nou apareixen excuses de mal pagador per retardar una intervenci tan necessria.

Des de Comproms han volgut aclarir que no tenim res en contra de les millores proposades pes socialistes a l'avinguda Via Augusta i a l'avinguda de Moss Juan Miralles. La coalici considera que aquestes obres s'han d'executar amb les partides corresponents i no restant diners a projectes ja acordats anteriorment.

Betlem Albero ha lamentat l'actitud infantil dels socialistes: Ens acusen d'estar en contra del poble si no donem suport a les seues propostes, quan sn ells els que es troben en minoria i trenquen els acords de la junta de portaveus. La portaveu del grup municipal de Comproms ha assenyalat que les majories absolutes formen part del passat i esperem que no tornen. Ara per ara, a l'hora de governar, s'ha de dialogar i pactar.

Per la seua banda, Xavier Balaguer ha afirmat que a Comproms ens trobem oberts al dileg, com sempre, i mantindrem aquesta posici desprs de les eleccions de maig. L'edil ha concls que els socialistes han de triar si volen un govern amb la dreta neoliberal i centralista de Ciutadans o per contra desitgen, com el govern del Botnic a la Generalitat, un pacte de progrs i valencianista.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana