Les Alqueries: Les Alqueries obri el Pla d'Igualtat a les propostes de la ciutadania


 
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 12-08-2019
 

L'Ajuntament de les Alqueries est elaborant el Pla d'Igualtat Municipal i ha obert el projecte a les aportacions de la ciutadania. L'alcaldessa, Esther Lara, explica que estem elaborant un diagnstic inicial per a conixer en quina situaci ens trobem i posteriorment buscar les solucions que cal aplicar perqu el nostre municipi siga ms inclusiu i treballe per la igualtat. s una prioritat que ens hem marcat com a govern perqu les desigualtats entre les dones i els homes s'han de solucionar entre totes i tots i com a administraci ms prxima a la ciutadania, pensem que l'Ajuntament ha de treballar en aquesta direcci.

Per a recollir l'opini de les venes i vens de les Alqueries, l'Ajuntament, juntament amb l'empresa encarregada de l'elaboraci del pla, ha creat un qestionari que es podr trobar en la web i en les diferents xarxes socials del consistori. Es tracta d'una consulta participativa voluntria que busca conixer l'opini de les persones que viuen al nostre poble. A ms, durant el perode de recollida d'informaci s'ha demanat informaci a les altres administracions sobre violncia de gnere o a les associacions del municipi sobre la composici dels seus associats i juntes directives. Una vegada tinguem tota la informaci, passarem a la redacci de les conclusions i a l'elaboraci del pla, que recollir unes accions per als prxims quatre anys que sempre buscaran millorar la situaci de les venes de les Alqueries, explica Lara.

En el qestionari online, la ciutadania haur de proposar cinc aportacions, com a mxim, sobre els problemes i cinc sobre les propostes ms importants que ha d'escometre el municipi en matria d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes. Aquest equip de govern t clar que la ciutadania t molt a dir en la gesti municipal, perqu les Alqueries ho fem entre totes i tots, per aix tenim el comproms d'intentar conixer l'opini de la poblaci en aquells aspectes en els quals siga possible. Aix millorar la presa de decisions i la qualitat de vida de la ciutadania, conclou l'alcaldessa.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana