Les Alqueries: Cs de Les Alqueries reclama suspendre la taxa de les terrasses i estudiar la seua ampliaci per a reactivar el consum


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195436_121171/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 12-05-2020
Cs de Les Alqueries reclama suspendre la taxa de les terrasses i estudiar la seua ampliaci per a reactivar el consum

Les Alqueries del Nio Perdido, dilluns 11 de maig. El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Les Alqueries del Nio Perdido, Francisco Vicent, ha reiterat "la necessitat de suspendre les taxes d'ocupaci de via pblica, aix com estudiar l'ampliaci de les terrasses per a facilitar la reactivaci del consum". En aquest sentit, l'edil ha lamentat que "l'equip de Govern rebutjara la proposta de Cs amb l'excusa que suposaria un greu impacte econmic per a les arques municipals quan en realitat a penes sumisquen 4.000 euros aproximadament". "L'impacte li ho portaran els bars i cafeteries del municipi sin els ajudem, en la mesura que siga possible, igual que la resta de negocis", ha assegurat el regidor, qui ha demanat que "seguisca l'exemple d'altres localitats properes com Vila-real o Almassora".

Aix doncs, l'edil ha criticat "la intransigncia i la falta de dileg amb l'oposici per part del bipartit". "Des de Cs els hem tendit la m des del minut un amb propostes constructives per a Les Alqueries, no obstant aix ni tan sols en aquesta situaci d'emergncia sanitria i social han sigut capaos de veure ms enll dels seus propis melics", ha lamentat el regidor. En aquest sentit, Vicent ha advocat per "deixar arrere la unilateralitat i el despotisme per a treballar junts pel benestar de tots els vens".

Aix mateix, el regidor ha criticat que "l'obsessi partidista de PSPV i Comproms s tal que fins i tot s'han negat a posar una bandera d'Espanya amb el cresp negre en el balc de l'Ajuntament, tal com vam demanar des de Cs en una moci".

Finalment, el portaveu ha insistit a "agilitar la reestructuraci del pressupost per a destinar quants ms esforos i recursos a la recuperaci econmica del municipi".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana