Les Alqueries: Les Alqueries amplia la derogaci de l'ordenana per a facilitar que les terrasses puguen ampliar el seu aforament de manera gratuta durant el 2021


 
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 14-11-2020
 

L'Ajuntament de les Alqueries pretn ampliar la derogaci de l'ordenana d'ocupaci de via pblica respecte a les terrasses d'establiments d'hostaleria per a facilitar que aquestes puguen ampliar el seu aforament, de manera gratuta, durant el 2021. Aquesta mesura es va aprovar ja el mes de maig passat, per aquesta en vigor sol fins al 31 de desembre del 2020. L'alcaldessa de les Alqueries, Esther Lara, explica que portarem aquesta proposta al ple que se celebrar aquest mes de novembre per a promocionar el comer local i que els nostres establiments puguen continuar treballant per a recuperar-se com ms prompte millor de la situaci que ha deixat la greu crisi sanitria provocada per la pandmia de la COVID-19. En el seu moment, ja vam prendre aquesta decisi pensant en la recuperaci i pensem que pot ser positiu ampliar el termini durant l'any vinent.

L'alcaldessa assegura que l'equip de govern que formem PSPV-PSOE i Comproms esperem obtindre el suport de tots els grups, ja que s una iniciativa que repercutir en un benefici per a l'economia local, tractant d'alleujar les prdues econmiques que han patit els negocis locals durant la situaci sanitria. Aix mateix, instem els propis comeros a ser responsables i continuar complint amb les restriccions que imposen les autoritats sanitries com han fet fins al moment.

Lara recorda que al juny, el govern local ja vam posar en marxa una campanya per a aquests negocis i per a dotar-los de liquiditat, aix com per a beneficiar a aquelles persones que consumien a les Alqueries i conclou dient que aquest equip de govern sempre estar al costat de la ciutadania i, dins de les possibilitats pressupostries d'un municipi com el nostre, impulsarem totes aquelles iniciatives que pensem que poden beneficiar a les nostres venes i vens.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana