Les Alqueries: Marta Barrachina lidera en Alqueries 'la política útil que ajuda a resoldre els problemes del camp, la pesca i la indústria de la província de Castelló'


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/2/222660_140733/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 09-02-2024
Marta Barrachina lidera en Alqueries 'la política útil que ajuda a resoldre els problemes del camp, la pesca i la indústria de la província de Castelló'

La líder provincial del PPCS, Marta Barrachina, reunix a les Alqueries a la cúpula supramunicipal del PPCS i agraïx el seu treball 'per a solucionar els seus problemes i estar al seu servici, perquè volem que sàpien que els representem'.

Marta Barrachina aposta per 'la política que resol' per a atallar els problemes del camp, les necessitats del transport, la urgència de la pesca o les demandes de la ramaderia. 'Som al carrer escoltant per a ser eficaços i crear benestar'.

Més d'una vintena de càrrecs polítics, diputats provincials, autonòmics i parlamentaris, del Congrés i el Senat, es reunixen en Alqueries que des del passat 28 de maig 'governa el projecte útil d'Antonio Gil'. 'És un altre exemple de política eficaç'.

La presidenta del Partit Popular de la província de Castelló, Marta Barrachina, ha liderat hui a les Alqueries 'el projecte polític més votat pels ciutadans de Castelló, amb un 38% dels suports que es traduïx en més de 500 regidors'. 'És el que resol els problemes de la província i lidera les oportunitats que mereixen els veïns'.

Així ho ha defés en el si de la reunió interparlamentària que ha reunit a les Alqueries a diputats provincials, autonòmics i parlamentaris, del Congrés i el Senat, als quals al costat del secretari general del PPCS, Salvador Aguilella, ha agraït el seu treball. 'Tenim 29 representants al servici d'esta província, altaveus dels veïns, eficaços i resolutius. Sou la força política del nostre territori'.

I per este motiu, ha assenyalat Marta Barrachina, 'vull agrair la vostra labor a peu de carrer per a traslladar els problemes en cerca de solucions. Perquè estem vivint una època excepcional, on es necessita tota la força del Partit Popular per a exigir tot el que es mereix la nostra terra, la nostra província. Des de la igualtat d'oportunitats fins a la defensa dels nostres sectors productius més importants, com l'agricultura i la ceràmica'. 'Este és un partit al servici de les persones que vivim a la província de Castelló i desitgem que les famílies ens senten com els seus verdaders representants, perquè és la nostra obstinació diària'.

Més d'una vintena de càrrecs polítics de la cúpula provincial s'han donat cita en esta trobada de treball que ha comptat amb Antonio Gil, alcalde de les Alqueries, com a amfitrió. 'Antonio Gil és l'exemple de la política útil, el projecte que va saber escoltar els seus veïns i ara està resolent els problemes que uns altres van crear. El que sap quines accions emprendre per a garantir als seus ciutadans la qualitat de vida que mereixen'.

I en això precisament 'ens trobem bolcats a tots els nivells'. 'Des del PPCS treballem ací perquè les nostres demandes siguen escoltades en altres estaments, en la Diputació, en la Generalitat Valenciana, en el Congrés i al Senat. Perquè el que opina Castelló és vertebral. I amb eixa convicció treballem, perquè la nostra postura, la dels veïns i veïnes d'esta província, siga tinguda en compte a tots els nivells amb el desig de desenvolupar infraestructures, generar servicis, millorar el benestar de les famílies i garantir les oportunitats'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana