Les Alqueries: Las Alquerías del Niño Perdido devuelve los actos taurinos a las fiestas de la Segregación


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/6/229299_145486/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 14-06-2024
Las Alquerías del Niño Perdido devuelve los actos taurinos a las fiestas de la Segregación

El 39 aniversari de la Segregació de les Alqueries com a municipi arriben amb la recuperació dels actes taurins. El primer edil, Antonio Gil, ha anunciat en la presentació del programa de festes que el cap de setmana del 22 i 23 de juny, el Concurs de Ramaderies Festes de la Segregació serà el centre d'atenció de tota la comarca”.
Des del dia 15, i fins al 25 de juny, dia de la commemoració i aniversari de la segregació com a municipi, “se celebraran activitats culturals i per a tots els públics. Hem volgut ampliar el programa de festes per a gaudisquen tots els veïns de la població”, ha explicat l'alcalde. El concurs de ramaderies comptarà fins amb sis ferros, Vicente Benavent, Fernando Mansilla, Germán Vidal, Machancoses, El Colom i L'Esperó. A més, se celebrarà una exhibició de emboladors de quatre bous de la ramaderia de Laura Parejo i “bou en corda”. Trobada de boixeteres, exposicions, xarrades, música en directe, la foguera de Sant Joan, i un llarg etcètera d'actes completen la programació per a “celebrar la història del nostre municipi”, ha destacat Gil.
La jornada més important arribarà el dia 25 de juny a les 19h amb l'acte institucional d'ofrena al Monòlit que simbolitzada la Segregació del municipi de les Alqueries i l'estrena del pasdoble al fill predilecte, el periodista taurí Manolo Molés. Interpretat per la Unió Musical Alqueriense, sonarà el pasdoble Manolo Molés,” Alqueries, el teu poble” del compositor Azael Tormo Muñoz.
Abans de tot això, la nit del divendres 21 serà la presentació de la Reina de les Festes, Blanca Sos Ibáñez i la seua Cort d'Honor, en la plaça Major amb la pirotècnica Reyes Martí com a mantenidora.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana