Les Alqueries: Las Alqueras del Nio Perdido devuelve los actos taurinos a las fiestas de la Segregacin


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/6/229299_145486/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 14-06-2024
Las Alqueras del Nio Perdido devuelve los actos taurinos a las fiestas de la Segregacin

El 39 aniversari de la Segregaci de les Alqueries com a municipi arriben amb la recuperaci dels actes taurins. El primer edil, Antonio Gil, ha anunciat en la presentaci del programa de festes que el cap de setmana del 22 i 23 de juny, el Concurs de Ramaderies Festes de la Segregaci ser el centre d'atenci de tota la comarca.
Des del dia 15, i fins al 25 de juny, dia de la commemoraci i aniversari de la segregaci com a municipi, se celebraran activitats culturals i per a tots els pblics. Hem volgut ampliar el programa de festes per a gaudisquen tots els vens de la poblaci, ha explicat l'alcalde. El concurs de ramaderies comptar fins amb sis ferros, Vicente Benavent, Fernando Mansilla, Germn Vidal, Machancoses, El Colom i L'Esper. A ms, se celebrar una exhibici de emboladors de quatre bous de la ramaderia de Laura Parejo i bou en corda. Trobada de boixeteres, exposicions, xarrades, msica en directe, la foguera de Sant Joan, i un llarg etctera d'actes completen la programaci per a celebrar la histria del nostre municipi, ha destacat Gil.
La jornada ms important arribar el dia 25 de juny a les 19h amb l'acte institucional d'ofrena al Monlit que simbolitzada la Segregaci del municipi de les Alqueries i l'estrena del pasdoble al fill predilecte, el periodista taur Manolo Mols. Interpretat per la Uni Musical Alqueriense, sonar el pasdoble Manolo Mols, Alqueries, el teu poble del compositor Azael Tormo Muoz.
Abans de tot aix, la nit del divendres 21 ser la presentaci de la Reina de les Festes, Blanca Sos Ibez i la seua Cort d'Honor, en la plaa Major amb la pirotcnica Reyes Mart com a mantenidora.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana