Moncofa: Moncofa acull este dimecres la cimera d'alcaldes de la Diputaci amb els 20 ajuntaments de la Plana Baixa


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196468_122083/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Moncofa | General | 20-10-2020
Moncofa acull este dimecres la cimera d'alcaldes de la Diputaci amb els 20 ajuntaments de la Plana Baixa

L'Ajuntament de Moncofa acollir este prxim dimecres la cimera d'alcaldes que la Diputaci Provincial ha convocat amb els 20 ajuntaments de la Plana Baixa. En esta trobada, en la qual l'alcalde Wences Als Valls exercir d'amfitri, els alcaldes i alcaldesses de la comarca traslladaran al president de la instituci provincial les principals necessitats i inquietuds, de cara al pressupost de 2021.
L'alcalde de Moncofa ha assenyalat: Confie que esta trobada, l'nica que se celebrar a la nostra comarca, servisca perqu la Diputaci atenga en els comptes de l'any que ve les necessitats ms urgents que hi ha especialment a la nostra comarca, encara que tamb en el conjunt de la provncia.
Cal destacar el reconeixement que suposa que el govern provincial haja triat Moncofa per a l'nica cita que se celebrar a la Plana Baixa, ja que hi ha poblacions ms grans a nivell comarcal com sn Vila-real, Borriana, la Vall d'Uix, Onda o Nules. Precisament, l'alcalde s'ha significat per promoure sempre el dileg entre totes les forces poltiques representades.
En la cimera d'alcaldes de Moncofa est prevista l'assistncia d'unes 50 persones entre els alcaldes, diputats provincials i personal funcionari de la Diputaci i del mateix Ajuntament de Moncofa.

La cimera se celebrar este dimecres, 21 d'octubre, a les 19 hores en el local polifuncional, al carrer de la Cultura s/n. Es tracta d'unes installacions modliques, preparades per a acollir activitats emblemtiques, i que ja han acollit altres activitats de repercussi provincial, com la Gala de l'Esport de la Diputaci de Castell.

Wences Als Valls ha destacat que estem condicionant este espai perqu siga completament segur i aix garantir que es compleixen les condicions de distanciament entre tots els participants, alhora que donarem una bona imatge del municipi en tota la provncia.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana