Moncofa: LAjuntament de Moncofa tanca totes les installacions municipals davant del repunt del coronavirus


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197117_122639/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 19-01-2021
LAjuntament de Moncofa tanca totes les installacions municipals davant del repunt del coronavirus

L'Ajuntament de Moncofa ha decidit tancar totes les installacions municipals i evitar qualsevol tipus d'acte pblic fins al 31 de gener a causa de la multiplicaci de casos positius per la pandmia del coronavirus. Aix ho ha fet oficial l'equip de govern per a garantir la mxima seguretat en el municipi i evitar que els vens puguen patir riscos innecessaris de contagi.
Wences Als Valls, alcalde de Moncofa, ha assegurat que per damunt de tot est la seguretat de les persones i la nostra responsabilitat s adoptar totes les mesures que siguen necessries per a evitar que la situaci es torne incontrolable, com est passant en molts municipis.
Aix, les mesures anunciades per l'Ajuntament de Moncofa inclouen el tancament de totes les installacions esportives, el poliesportiu, el local polifuncional i el camp de futbol. Cap associaci, ni particular, podr fer s de les installacions municipals.
Amb carcter general queda prohibida la celebraci d'actes que impliquen la concurrncia de persones. Es reclama mxima responsabilitat als vens i que isquen al carrer solament si s necessari.
Qualsevol persona amb algun smptoma ha de seguir les indicacions sanitries de confinament. L'Ajuntament de Moncofa continua tenint a la disposici dels vens el servei per a portar-los la compra, les medicines, receptes, etctera.
Tots aquells vens que requerisquen qualsevol atenci poden cridar a l'Ajuntament, al telfon 646788427.
Desprs de contrastar que les dades en la web de la Generalitat Valenciana no sn exactes i saber que el nombre de contagis s molt ms elevat, l'Ajuntament de Moncofa s'ha vist en la necessitat d'adoptar estes mesures.
Sis vegades ms contagis que les dades oficials de la Generalitat
Cal recordar que, ahir mateix, l'Ajuntament de Moncofa va fer una crida a tots els vens del municipi perqu extremen les mesures de precauci i eviten qualsevol situaci de risc que puga provocar contagis pel coronavirus. Aix, segons les confirmacions que est rebent el mateix Ajuntament de Moncofa, les xifres reals de contagis multipliquen fins per sis les dades oficials que est oferint la Conselleria de Sanitat. De fet, l'ndex actual s de 567 casos cada 100.000 habitants, ja que han confirmat telefnicament 37 casos de PCR positiu en els ltims 14 dies.
Wences Als Valls, alcalde de Moncofa, ha tingut en compte que es tracta de les pitjors dades des de l'inici de la pandmia, ja que hi ha sis vegades ms contagiats dels que apareixen en els llistats oficials de la Generalitat. Per aix, sollicitem la mxima precauci i que s'extremen les mesures per a evitar el contagi pel COVID-19. Volem evitar que es dispare encara ms la xifra d'afectats per una sensaci de falsa seguretat, perqu la veritat s que estem en el moment ms delicat de la crisi.
Continuen en marxa els treballats extraordinaris de desinfecci
Des de l'ajuntament tamb s'ha volgut recordar que continuen els treballs extraordinaris de desinfecci en parcs infantils, contenidors (encara que sn de pedal), i els accessos a lescola i les guarderies. Als afirma des del primer dia de la tornada a escola es va reforar no sols la neteja en linterior sin tamb en els seus voltants, igual que en els limtrofs de les dues guarderies existents i als parcs infantils.
Mxima sensibilitat de l'equip de govern
Cal recordar que l'equip de govern de l'Ajuntament de Moncofa ha adoptat moltes mesures per a ajudar a millorar la seguretat i palliar els efectes provocats per esta crisi sanitria des del mes de mar passat, quan van comenar les restriccions provocades per la pandmia. L'equip de govern liderat per Wences Als est fent un esfor especial a fomentar accions que milloren tant la seguretat dels vens, aix com per a ajudar a les famlies que estan en risc d'exclusi social, sense oblidar mesures per a fomentar l'activitat econmica i salvar totes els llocs de treball possibles entre els xicotets empresaris i els emprenedors de Moncofa.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana