Moncofa: L'Ajuntament de Moncofa avana els treballs d'adequaci de les platges per a tindre-les llestes l'1 de juny


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197952_123332/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 14-05-2021
L'Ajuntament de Moncofa avana els treballs d'adequaci de les platges per a tindre-les llestes l'1 de juny

L'Ajuntament de Moncofa ha posat ja en marxa aquesta setmana els treballs de neteja i condicionament de les platges de Moncofa per a poder tindre-les perfectament llestes per al seu s el prxim 1 de juny, amb tots els serveis. L'equip de Govern que encapala *Wences Als Valls ha decidit avanar enguany els serveis al pblic a les platges del municipi per a donar ms opcions d'oci segur i a l'aire lliure en un any en qu hi ha hagut tantes limitacions de moviments per la pandmia del coronavirus.
Pedro Sales, regidor de Platges i Medi Ambient, ha explicat que volem tindre les platges plenament operatives l'1 de juny, abans que mai, perqu la gent vol gaudir de la platja i necessiten oci i espais oberts. A ms, s un estmul per al teixit comercial i turstic del municipi.
L'edil de Platges de Moncofa ha puntualitzat que ja hem comenat a aplanar i netejar les zones ms allunyades de l'aigua i el segent pas ser comenar a collocar les passarelles, les zones de *sombrajes i altres serveis per a la gent que vulga gaudir de les nostres platges.
Per a aix ja hi ha quatre mquines treballant a les platges del municipi. Hi ha tres tractors amb pales que estan aplanant la zona i fent treballs generals de neteja, aix com una mquina ms gran que s la que s'utilitza per a traslladar grans quantitats d'arena d'una zona a una altra per a igualar i aplanar la zona.
Pedro Sales ha explicat que els treballs han comenat aquest dilluns, mentre que el dilluns 17 comenarem tamb a posar una mica de passarella, *sombrajes i ombrelles, perqu la setmana del 24 fins a final de mes s'acaben d'installar tots aquests serveis necessaris per a fer ms cmoda l'estada a les platges tant als vens com als visitants. Les papereres es posaran ja a ltima hora, perqu el dia del dia 1 de juny ja puga estar oberta.
D'altra banda, el 14 de juny se sollicitar la installaci de les postes sanitries i el 17 de juny est prevista la seua installaci i la de la caseta per al material i els serveis necessaris per a les persones amb mobilitat reduda, aix com les zones de wc.
Tot aix s'est fent amb l'objectiu que el 23 de juny comence oficialment la temporada de banys, s quan comencen tamb el seu treball els socorristes. El 31 d'agost ser la fi de temporada oficial, encara que els socorristes estaran encara fins a mitjan setembre.
Pedro Sales ha assegurat que aquesta s una aposta important de l'Ajuntament de Moncofa i ens hem avanat per a tractar de facilitar als vens del poble i als visitants una opci d'oci a l'aire lliure que estan necessitant, a ms de dinamitzar l'economia dels xicotets empresaris i comerciants de Moncofa.
Moncofa disposar aquest estiu de quatre banderes blaves
La bandera blava tornar a onejar enguany en les quatre platges de Moncofa desprs que ahir s'anunciara oficialment la concessi de la mateixa per a les platges del Grau, LEstanyol, Masb i Pedra Roja. D'aquesta manera, l'Ajuntament de Moncofa ha complit amb el seu objectiu d'oferir els millors recursos mediambientals perqu els comerciants i el sector turstic del municipi tinguen el millor reclam aquest estiu.
Wences Als Valls, alcalde de Moncofa, ha celebrat que aquesta distinci demostra que tant l'Ajuntament de Moncofa com els vens del poble estem conscienciats i fent una bona faena per a disposar de les millors platges. De fet, estem entre els noms quatre municipis de la provncia que tenen almenys quatre banderes blaves.
L'anunci va ser fet per Jos Palacios, president de l'Associaci d'Educaci Ambiental i del Consumidor (ADEAC), l'organitzaci que coordina la concessi de banderes blaves a Espanya.
L'alcalde de Moncofa ha assegurat que aquest reconeixement s una magnfica per a tot el teixit productiu del poble, perqu s un aval de qualitat per a les nostres platges i un estmul per a atraure a ms visitants al municipi ara que comenar la temporada alta. Era molt important renovar aquestes quatre banderes blaves perqu, a ms, ajudaran al fet que els nostres comerciants i xicotets empresaris disposen de ms recursos per a millorar les seues vendes i ingressos, en un any tan complicat com aquest per culpa de la crisi provocada per la pandmia del coronavirus.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana