Moncofa: L'Ajuntament de Moncofa amplia enguany 'lEscola dEstiu'


 
La Plana al Dia | Moncofa | General | 24-05-2021
 

L'Ajuntament de Moncofa obrir el 7 de juny el termini d'inscripci per a apuntar-se a lEscola dEstiu que organitza per a facilitar la conciliaci familiar i laboral durant el perode de vacances escolars. La principal novetat d'enguany s que les activitats s'ampliaran a l'ltima setmana de juny i es prolongaran fins a final d'agost.
MTeresa Alemany, regidora de Joventut i Serveis Socials, ha explicat que Aquesta Escola dEstiu presenta com a novetat enguany que estar oberta des del 24 de juny, des que els xiquets finalitzen el collegi fins al 14 d'agost. Hem ampliat enguany el servei per a ajudar als pares, que ens l'han demanat.
La regidora de Joventut ha assenyalat que la celebraci de l'escola d'estiu est supeditada a les mesures *covid per a garantir la seguretat sanitria, per la qual cosa al juny i a l'agost el nombre mxim de xiquets inscrits ser de 50 persones, mentre que el mes de juliol seran 100 xiquets els que podrien ser inscrits.
L'escola d'estiu s una iniciativa que impulsa l'equip de Govern dirigit per l'alcalde, Wences Als Valls, per a ajudar els pares a tindre als seus fills cuidats i actius en els mesos d'estiu, i aix poder conciliar la vida familiar i les seues responsabilitats laborals. Cal tindre en compte que, a ms, moltes famlies treballen tot l'estiu en dedicar-se al comer o l'hostaleria i ser temporada alta.
Les famlies interessades poden inscriure als seus fills per a qualsevol dels tres mesos i, fins i tot, per als tres mesos proposats. Al juny estar oberta des del 24 fins al 30, al juliol des del dia 1 fins al 30, i a l'agost des del dia 2 fins al 14, i l'horari d'activitats ser de 9 a 13 hores, encara que a partir de les 8 estar obert perqu els pares que hagen d'anar a treballar puguen deixar als seus fills en el CEIP Cientfic Avell Corma.
El perode d'inscripci romandr obert des del 7 fins al 18 de juny i podran sollicitar-se en el departament de Recaptaci, que s a la Casa de la Cultura o b en la prpia web de l'Ajuntament, moncofa.com, des d'on accedir a l'apartat de Pagament dImpostos per a autoliquidar el cost de lEscola dEstiu. Les admissions estan obertes a qualsevol interessat, encara que les famlies empadronades a Moncofa tindran preferncia.
L'Ajuntament de Moncofa ha programat una reuni informativa el dia 22 de juny a la Casa de la Cultura amb els familiars que hagen inscrit als seus fills. De totes maneres, tamb disposa d'un telfon de contacte per a sollicitar informaci, en el 964 580421 (extensi 2223) i en el correu electrnic educadora@moncofa.com
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana