Moncofa: Moncofa programa una variada agenda musical, esportiva, comercial i religiosa per a Sant Roc


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198503_123812/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 05-08-2021
Moncofa programa una variada agenda musical, esportiva, comercial i religiosa per a Sant Roc

L'Ajuntament de Moncofa ha programat una intensa agenda d'activitats tant esportives, com a musicals, comercials i religioses per a celebrar les festes de Sant Roc. L'agenda d'activitats comenar el dijous 5 d'agost i finalitzar el dissabte 21 d'agost, amb el dilluns 16 amb la commemoraci del dia de Sant Roque.
MTeresa Alemany, regidora de Festes, ha explicat que hem programat una agenda amb moltes i variades activitats per a fomentar la participaci en aquestes festes de manera segura, per tamb amb l'objectiu de dinamitzar el comer. Amb aqueix objectiu hi ha diverses accions encaminades a traure les botigues al carrer a ms d'incitar a vens i visitants a eixir ms i consumir en els negocis del poble.
La regidora de l'equip de Govern que dirigeix *Wences Als Valls ha volgut agrair la collaboraci de totes les persones i collectius que formen part en l'organitzaci i desenvolupament dels actes, que sn essencials per a garantir un reeixit desenvolupament de les nostres festes d'agost.
No obstant aix, l'objectiu de l'Ajuntament de Moncofa s permetre que tots els vens i visitants puguen celebrar aquestes festes com han fet sempre, encara que tenint en compte totes les mesures d'higiene sanitries i de limitaci d'aforaments per a evitar el risc de contagis. Precisament, per la crisi provocada per aquesta pandmia, l'altre objectiu s dinamitzar l'economia del comer, la restauraci i, en general, el sector turstic de Moncofa.
PROGRAMACI DE LES FESTES DE *SANT *ROC DE MONCOFA:
5-8 D'AGOST. FIRA AMB ENCANT EIVISSENC
Fira amb encant Eivissenc a Moncofa. El dijous a les 20 hores ser la inauguraci, d'unes installacions que comptaran amb zona infantil i d'activitats, zona *chill-out, zona *market, zona gastronmica i molt ms. Situada en l'avinguda Mare Nostrum, complint amb les mesures *covid i aforament limitat.
DISSABTE, 7 D'AGOST
II Ciclisme de sala nocturn a la platja de Moncofa. Informaci i reserva en el telfon 647 125 383.
Lloc: avinguda Mare Nostrum.
13-15 D'AGOST. FIRA DEL COMER LOCAL
La Fira del Comer Local se celebrar a la platja de Moncofa. El divendres a les 20 hores ser la inauguraci i l'horari de la fira ser de 19.00 a les 00.00 hores. Se celebrar en l'avinguda Mare Nostrum.

DIVENDRES, 13 D'AGOST
22.45 h. Actuaci de Dianto Reed Quintet, quintet de canyes format per cinc joves msics espanyols amb seu a Amsterdam.
Lloc: plaa Na Violant dHongria.
DISSABTE, 14 D'AGOST
19 hores: Vesprada taurina virtual. Es retransmetr en televisi La Vall els actes taurins de Bous al Carrer d'altres anys.
19 a 21 hores: Vesprada infantil amb inflables, bou mecnic, pal boig i molta diversi a crrec de Saltingvall.
Lloc: plaa Na Violant dHongria.
14-15 D'AGOST
Campionat de bsquet 3x3 a la platja de Moncofa. Informaci i reserva en el telfon 647125383.
Lloc: Platja de LEstanyol.
DIUMENGE 15 D'AGOST
23.00 h. Actuaci benfica flamenca a favor de l'Associaci Contra el Cncer de Moncofa.
Lloc: plaa Na Violant dHongria.
DILLUNS 16 D'AGOST. DIA DE SANT ROQUE
20.00 h. Dia de Sant Roque. Missa en l'ermita de Sant Mara Magdalena. En finalitzar la missa hi haur castell de focs artificials de colors en honor a Sant Roque.
DIMARTS, 17 D'AGOST
09.00 a 13.00 hores. Campionat de petanca jnior i snior. Inscripci prvia fins al 16 d'agost en l'Oficina de Turisme o en els telfons 639160305 i 605368112.
Lloc: pista de petanca Palafangues.
19.30 hores. Vesprada mgica a crrec del mag Carolus, en la qual ens endinsarem en el mn de la illusi, on no podrs parar de riure amb jocs de mgia divertits, amb coses que apareixen i desapareixen, artefactes mgics, jocs molt participatius. Un espectacle per a gran *sy xicotets. Complint les mesures *covid i aforament limitat.
Lloc: plaa *Na Violen d*Hongria.

DIMECRES 18 D'AGOST
19.00 hores. Vesprada taurina virtual. Es retransmetr en televisi La Vall els actes taurins de Bous al Carrer d'altres anys.
20.00 h. La Mar de Circ, amb l'actuaci de Temps Fugit a crrec de la companyia de pallassos LA TTE. Aforament limitat i complint les mesures covid.
Lloc: pista de patinatge.

DIJOUS 19 D'AGOST
23.00 hores. Concert simfnic, amb l'artista local Gustavo *Parads juntament amb diversos msics professionals de La Vall d'Uix.
Lloc: plaa Na Violant dHongria.

DIVENDRES 20 D'AGOST
22.45 hores. Nit de molts riures amb els monlegs de Mara Zamora, Diego Varea i Saray Cerro, RIU EN VALENCI.
Lloc: plaa Na Violant dHongria.

DISSABTE 21 D'AGOST
19.30 hores. Vesprada taurina virtual. Es retransmetr en Televisi La Vall els actes taurins d'altres anys, recordant les vesprades de Bous al Carrer pels carrers de la platja de Moncofa.
21.45 hores. III Concert Natural Music Lluna Plena.
Lloc: zona Estanyol.
22.30 hores. Bou *embolado virtual en televisi La Vall.
NOTA:
Sempre complint les mesures sanitries contra el covid-19.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana