Moncofa: Moncofa serà final d'etapa a la Volta ciclista a Espanya femenina


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/3/224203_141834/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/3/224203_141834/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 09-03-2024
Moncofa serà final d'etapa a la Volta ciclista a Espanya femenina

Ja és oficial. Moncofa serà final en la segona etapa de la Volta ciclista a Espanya femenina. El recorregut de la ruta s'ha presentat aquest matí al Palau de les Comunicacions de València, amb la presència del president de la Generalitat, Carlos Mazón. El pròxim dia 29 d'abril arribarà l'etapa Buñol-Moncofa, amb 118 quilòmetres i un port de tercera categoria. Serà la segona jornada d'una Volta femenina distribuïda en 8 etapes, amb final a l'estació de Valdesquí, a la Comunitat de Madrid.

A l'acte de presentació han assistit l'alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, i la regidora d'Esports, Arantxa Igual Martí. La regidora ha manifestat que es tracta d'un dia únic per donar una gran notícia al nostre poble, en el Dia de la Dona podem dir que la Volta a Espanya ciclista femenina tindrà un final d'etapa a Moncofa. Aquest any podrem gaudir d'un gran esdeveniment a escala nacional d'esport d'elit. És tot un honor i un plaer acollir aquest gran acte i posar al nostre poble com un pioner de l'esport i donar-li un gran suport i impuls a l'esport femení.

L'etapa Buñol-Moncofa travessarà Chiva, Pedralba, Llíria i ascendirà al port de l'Oronet, de tercera categoria. S'endinsarà a Castelló travessant Xilxes i arribarà a la meta de Moncofa.

La Volta ciclista a Espanya femenina comptarà amb un total de 21 equips. També de la província de Castelló partirà la tercera etapa, des de Llucena, abans de posar rumb a Terol en una jornada de mitja muntanya.

La Volta ciclista a Espanya femenina va néixer en 2023 i s'ha consolidat com un il·lusionant projecte per posar en valor l'esport femení de les dues rodes. Estem segurs que Moncofa i la província es volcaran en el rebuda que es mereixen totes les participants', ha apuntat Arantxa Igual Martí, qui ha indicat que 'serà un dia històric per a la localitat i per a l'esport femení'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana