Moncofa: Moncofa es suma a l'estratègia provincial per la defensa del litoral


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227191_144012/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 08-05-2024
Moncofa es suma a l'estratègia provincial per la defensa del litoral

Wences Alós Valls, alcalde de Moncofa, va participar en la vesprada d'ahir en la reunió a la Diputació de Castelló per a teixir una estratègia provincial que 'defenga els interessos dels municipis costaners davant problemes que hem manifestat milers de vegades, com la regresió marina i la protecció de les nostres infraestructures i patrimoni', ha expressat el primer edil.

Des de Moncofa s'ha traslladat l'urgència per executar actuacions de regeneració en la costa 'que no arriben a Moncofa, encara que sí estaven previstes com en el cas de Camí Cabres', ha afegit l'alcalde del municipi.

'Defendre la costa i el litoral és preservar un patrimoni cultural únic i un model turístic consolidat en tota Espanya i Europa, amb milers de visitants i repercussió econòmica positiva tot l'any. Per a això, és necessari que l'administració actue amb celeritat', ha manifestat després de la exitosa reunió Wences Alós Valls.

L'alcalde també ha sol·licitat 'que es detenguin les demolicions i que no es porten a terme deslindaments de la costa fins que l'estat haja fet la seua feina que és defensar i regenerar el litoral'.

'La unió de problemes, valoracions i la posada en comú de solucions sempre serà positiva', ha valorat l'alcalde de la localitat de La Plana Baixa, qui ha agrait a la presidenta, Marta Barrachina, 'la seua preocupació per l'estat de les nostres costes i la seua determinació per intercedir i protegir una part molt valuosa del patrimoni castellonenc, fonamental en termes culturals, turístics i econòmics'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana