Moncofa: Moncofa 'llança' licitacions per un milió per ampliar el poliesportiu, la nova coberta polivalent i plaques solars


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227373_144151/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 10-05-2024
Moncofa 'llança' licitacions per un milió per ampliar el poliesportiu, la nova coberta polivalent i plaques solars

L'Ajuntament de Moncofa ha tret a licitació diverses obres i actuacions que ajudaran a transformar la localitat. Una inversió de més d'un milió d'euros permetrà ampliar el pavelló poliesportiu, construir una nova carpa coberta al costat del polifuncional i millorar l'eficiència energètica amb la instal·lació de plaques solars a les cobertes de la Biblioteca Clara Campoamor i el CEIP Científic Avel·lí Corma.

La inversió més quantiosa serà la de l'ampliació del pavelló poliesportiu. El batle, Wences Alós Valls, ha explicat que, annexa al pavelló, es crearà una nova sala de més de 300 metres quadrats que serà divisible en tres. D'aquesta manera, es disposarà d'un nou recinte que descongestionarà espais ja existents. Els seus beneficiaris seran, principalment, associacions i col·lectius de la localitat. En aquesta nova infraestructura s'invertiran més de 637.000 euros.

També serà important la inversió per crear un nou espai cobert al costat de l'edifici polifuncional. 'Fins ara no disposàvem d'un recinte d'aquestes característiques. Amb aquesta coberta, en la qual invertirem més de 267.000 euros, tindrem un lloc on celebrar esdeveniments a l'aire lliure més enllà de les condicions meteorològiques i sense dependre de l'estat del temps', ha descrit el batle.

En un altre ordre, l'Ajuntament dedicarà gairebé 200.000 euros a la instal·lació de plaques fotovoltaiques en dos edificis, concretament a la Biblioteca Clara Campoamor i al CEIP Avel·lí Corma. Es tracta d'una inversió que està subvencionada en la seva major part.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana