Nules: Els serveis d'emergncia de Nules fan sonar les sirenes per a agrair la collaboraci de la poblaci


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194748_120530/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/3/194748_120530/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/3/194748_120530/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 26-03-2020
Els serveis d'emergncia de Nules fan sonar les sirenes per a agrair la collaboraci de la poblaci

Les forces de seguretat i els serveis demergncia de Nules: Policia Local, Gurdia Civil, Creu Roja i Protecci Civil recorreran, de nou, aquest dissabte el municipi per a agrair amb les seus sirenes lesfor de la ciutadania, en especial dels ms menuts, al complir el confinament i les recomanacions establertes en lactual Estat dAlarma.

Per aquest motiu, des de lAjuntament de Nules sanima la ciutadania a adornar els seus balcons per a rebre els cotxes al pas pels seus carrers, s una manera de que els xiquets i xiquetes treballen la creativitat omplint els balcons de color. Al mateix temps, amb aquesta acci el que es vol tamb s animar tant a les forces de seguretat com als serveis demergncia de la nostra localitat, comenta lalcalde de Nules, David Garca.

Aquesta iniciativa es va posar en marxa el passat cap de setmana i va tindre molt bona acollida entre la ciutadania, en especial entre els ms menuts de la casa. El principal objectiu s agrair lesfor de cada ve i vena per quedar-se a casa collaborant aix a que no es propagui el virus.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios