Nules: Nules allarga la programaci esportiva de l'estiu


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195653_121373/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/6/195653_121373/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 03-06-2020
Nules allarga la programaci esportiva de l'estiu

El ple de lAjuntament de Nules ha aprovat, a proposta de la regidoria dEsports, allargar la temporada de les activitats esportives destiu, a ms tamb ha acordat mantindre els mateixos preus que hi havia lany passat.

Com a novetat en la programaci de les activitats esportives destiu, que cada any tenen lloc a les platges de Nules, anem a allargar el perode fins a finals del mes dagost, quan en edicions anteriors finalitzava a mitjans daquest mes, responen aix a una petici feta pels usuaris. No obstant aix, hi ha que tindre en compte que els persones usuries hauran que seguir el protocol que sestablir per a la realitzaci de les diferents activitats que estar supeditat a les directrius que ens marquen les autoritats sanitries , explica el regidor dEsports, Gabriel Torres.

En relaci als preus pblics assenyala que shan fixat per baix del lmit de despeses previstes donat que les activitats es consideren dinters pblic i de benestar de les persones que volen fer activitats fsiques saludables.

Les activitats esportives tindran lloc del 29 de juny al 31 dagost i estan dirigides a tots els pblics, aix doncs les persones usuries podran practicar cubb, pilates, aiguagym i manteniment, ioga o zumba. En concret, limport duna activitat ser de 25 euros, el cost de dos ser de 35 euros i la prctica de tres daquestes activitats ser de 60 euros mentre que el preu de les activitats infantils, per als menuts nascuts fins a lany 2006, ser de 15 euros.

El termini dinscripci ser del 8 al 19 de juny, en horari de 9.30 a 19.00 hores, en les installacions de la Piscina Municipal. Des de la regidoria dEsports es recorda que les places seran limitades amb un aforament que ens permetra mantindre les mesures de seguretat per previndre el contagi del covid-19.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana