Nules: Nules inicia una campanya per a formentar la donaci de mdulla ssia


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/8/196052_121709/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 03-08-2020
Nules inicia una campanya per a formentar la donaci de mdulla ssia

LAjuntament de Nules, en collaboraci amb Mdula Castelln, ha posat en marxa una campanya informativa per a fomentar la donaci de medulla ssia, aix doncs entre les accions que es portaran a terme destaca una taula informativa que es desenvolupar divendres, 7 dagost, en horari de 19 a 21 hores a la zona de lEstany de les Platges de Nules.

Des de la regidoria de Sanitat, Susana Tusn, anima la ciutadania a participar activament daquesta iniciativa, lidea s millorar linformaci i fomentar aquest tipus de donaci, donat que amb una bona i correcta informaci i un xicotet gest els donants poden salvar una vida. De fet, fer-se donant de medulla s una decisi valenta i demostra una solidaritat extraordinria.

No obstant aix, aquesta campanya conjunta est dissenyada per a atraure latenci dels donants potencials ms joves, dentre 18 i 40 anys, la probabilitat de trobar un donant de medulla no familiar compatible en tot el mn s d1 entre 4.000, hi ha moltes dificultats a lhora de trobar la parella adequada o compatible. Per tant, es vol tamb facilitar a les persones interessades en ser donants tota linformaci perqu hi ha gent del nostre entorn i tamb daltres punts del mn que necessiten un transplantament de medulla per a seguir vivint i aquesta decisi s a les nostres mans, de manera que els donants joves sn els que ms probabilitats tenen de convertir-se en donants efectius, explica la regidora de Sanitat, Susana Tusn.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana