Nules: Nules registra 90 sancions per incompliments en l's de la mascareta


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/8/196061_121717/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 05-08-2020
Nules registra 90 sancions per incompliments en l's de la mascareta

La Policia Local de Nules ha registrat un total de 90 denncies per incompliments en lobligatorietat de ls de la mascareta decretat per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pblica, a mitjans del mes de juliol, com a mesura de prevenci davant la Covid-19. En concret, la Policia Local ha imposat aquestes sancions entre els dies del 16 de juliol al 4 dagost de 2020.

Des de la Policia Local sassenyala que ms de la meitat de les 90 denncies totals corresponen a lltim cap de setmana. Aix doncs, del divendres, 31 de juliol, al diumenge, 2 dagost, shan posat 49 denncies per no fer s o per fer un s incorrecte de la mascareta.

Cal recordar que a finals de la setmana passada es va reforar la plantilla de la Policia Local destinant una patrulla nicament a intensificar els controls tant de ls de la mascareta com de la distncia de seguretat i laforament de les terrasses de bars, restaurants i locals doci.

Fem de nou una crida a la ciutadania per a que complixca les directrius que ens marca la Conselleria de Sanitat no sols per les possibles sancions o penes que comporta l incompliment, sobretot per responsabilitat social i per evitar tornar enrere, ressalta lalcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David Garca.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana