Nules: Nules dota de nous serveis a la zona hortofructcola de la Senda Mitjana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196264_121908/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/9/196264_121908/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/9/196264_121908/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 13-09-2020
Nules dota de nous serveis a la zona hortofructcola de la Senda Mitjana

De cara linici de la prxima campanya citrcola, lAjuntament de Nules ha installat una nova parada dautobs en la zona hortofructfera de la Senda Mitjana, un lloc situat a les afores de la poblaci. Aquesta zona, caracteritzada per albergar magatzems de cooperatives i de comeros citrcoles, compta a ms amb bars i supermercats, motiu pel qual es molt transitada al llarg de la campanya citrcola.

Es tracta dun nou servei sollicitat per les empreses all ubicades que lAjuntament posa en marxa tamb per qu hi ha molta gent que treballa en aquesta zona i no disposa de vehicle particular, per tant aquesta nova parada ser de gran utilitat per a les persones treballadores en els magatzems de taronja. A ms a ms, amb aquesta nova incorporaci tamb es facilita el desplaament a qualsevol ve que necessite traslladar-se a aquesta zona per a altres qestions ja que estem parlant dun lloc de serveis on tamb hi ha un supermercat, explica lalcalde de la localitat, David Garca.

En definitiva, amb aquest nou punt daccs en un lloc tant rellevant per a Nules, com s la Senda Mitjana, es millora la connexi daquesta zona amb la poblaci de Nules. La parada s a prop de la cooperativa Nulexport i forma part de litinerari del servei de transport urb de lajuntament.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana