Nules: Nules posa a disposici de Sanitat a la policia local per complir les quarentenes


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196291_121928/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 19-09-2020
Nules posa a disposici de Sanitat a la policia local per complir les quarentenes

LAjuntament de Nules ha posat a la Policia Local de la seua localitat a disposici de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pblica per a vigilar el compliment de les quarantenes derivades de la Covid-19.

En aquest sentit, ha rems un escrit a la conselleria en el que trasllada la predisposici daquest ajuntament a collaborar per a previndre contagis, lajuntament de Nules preocupat per la situaci actual i en mires a previndre i controlar possibles contagis en el nostre municipi, ha rems un escrit a la Conselleria de Sanitat mitjanant el qual es posa a la seua disposici a la Policia Local per a visitar els domicilis i vigilar el compliment de les quarantenes que puga hi haur a la nostra localitat, explica lAlcalde de Nules, David Garca.

En definitiva, es tracta duna proposta preventiva amb la que es vol frenar nous contagis controlant, duna banda aquells casos que han donat positiu asimptomtic i que es troben en quarantena, i per altra a aquelles persones que han estat en contacte amb una persona positiva i tamb tenen que allar-se de forma preventiva.

Creiem que s una mesura que ens ajudaria a previndre nous contagis tant en el nostre municipi com en els dels voltants. I que est motivada per la preocupaci existent perqu en lactualitat no sest realitzant una vigilncia exhaustiva de les quarantenes amb el perill que a comporta, reitera Garca.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana