Nules: Nules adjudica la gesti de les pantalles dels polgons industrials


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196313_121947/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/9/196313_121947/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 22-09-2020
Nules adjudica la gesti de les pantalles dels polgons industrials

LAjuntament de Nules ha adjudicat la concessi, previ procs de licitaci pblica, per a lexplotaci i manteniment de les pantalles informatives installades en els polgons industrials de la Senda Mitjana, la Mina i Via Augusta a lempresa Grupo Cano Lopera per un cnon de 500 euros anuals a favor del consistori i per un perode de cinc anys.

De fet, lobjectiu principal daquest contracte s facilitar a les persones usuries informaci daquests polgons, a ms dalbergar diferents campanyes publicitries tant de carcter institucional com privat.

Aquestes pantalles formen part de les actuacions de millora i de modernitzaci fetes en els ltims anys en aquestes zones industrials, a les que sha dotat de noves infraestructures i serveis. De manera que, amb aquesta adjudicaci es posen en marxa aquests panells informatius installats a les entrades daquests polgons. Ara qualsevol persona podr conixer les empreses ubicades en aquestes zones i tindre informaci concreta de les mateixes amb plnols, explica lalcalde David Garca.

Cal assenyalar que, aquest impuls als polgons industrials ha sigut possible grcies al recolzament financer de lInstitut Valenci de Competitivitat Empresarial (IVACE), de la Conselleria dEconomia Sostenible, Sectors Productius, Comer i Treball de la Generalitat Valenciana.

Entre les actuacions que shan portat a terme, al llarg dels anys 2018 i 2019, es troba la millora i la rehabilitaci de vials amb lexecuci de noves voreres, zones daparcament i senyalitzaci horitzontal; installaci de xarxa de fibra ptica de telecomunicacions per a donar servei tant a installacions municipals com a les empreses daquests polgons interessades; installaci dun sistema de videovigilncia per al control del trnsit amb cmeres; el desenvolupament duna pgina web per a la promoci dels polgons industrials; o la installaci en les entrades dels diferents polgons daquestes pantalles informatives.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana