Nules: Nules dispara l'atur un 19% en l'ltim any


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196448_122065/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 16-10-2020
Nules dispara l'atur un 19% en l'ltim any

Prop de 140 famlies de Nules han perdut la seua ocupaci en l'ltim any. Una xifra dramtica si tenim en compte que al setembre de 2019 el registre d'aturats era de 580 i que en l'actualitat ha aconseguit els 719 aturats. s urgent que s'activen rebaixes fiscals i que l'Ajuntament de Nules dirigisca tot el seu potencial a blindar als autnoms, pimes i micropimes que sn motors d's de la nostra localitat.
Mara Victoria Marzal , portaveu del PP a Nules, ha considerat urgent la necessitat d'activar aquests plans per a enfrontar un increment del 19% de l'atur en l'ltim any. Desprs d'aquests nmeros freds hi ha moltes famlies que pateixen per a arribar a fi de mes. I ens trobem en un escenari crtic que no s'espera millore en els prxims mesos. Per aquest motiu s necessari anticipar-nos i actuar en aquells fronts que poden resultar eficaos a l'hora d'atallar la xacra de la desocupaci.
Les 139 famlies que en l'ltim any han perdut el seu treball es tradueixen en una demanda d'ajudes que est arribant a les portes de Serveis Socials. Des del Partit Popular de Nules, plantegem en plena pandmia tres taules de treball per a atallar la crisi que la pandmia havia aguditzat i en ple octubre l'alcalde i els seus regidors segueixen sense ingressar aquests fons als qui cada dia s'esforcen per donar servei i generar riquesa.
Continuarem donant suport a qualsevol acci que beneficie al teixit productiu de la nostra localitat. Recolzant als agricultors, que amb el seu esfor cultiven una terra que ens ha valgut un nom propi: la clemenules. I posant en valor als pilars econmics d'un municipi que no mereix veure's arrossegat a la runa i a la desocupaci perqu els poltics que gestionen l'ajuntament l'han tractat com un mas.
Responsabilitat, rigor, sentit com i una estratgia clara dirigida a blindar el que ms volem, assenyala Marzal, perqu Nules no mereix perdre perqu els qui hui governen s'han dedicat a malgastar els estalvis de tot un poble.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana