Nules: La Gurdia Civil det a una persona i investiga a una altra pel robatori en


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196477_122091/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 21-10-2020
La Gurdia Civil det a una persona i investiga a una altra pel robatori en

La Gurdia Civil ha detingut a una persona i investigat a una altra, com a suposats autors d'un delicte de robatori amb fora a l'interior d'un collegi de Nules.
El 24 d'Agost del present any, arran de la recepci d'una denncia on es comunicava que en un Collegi d'Ensenyament Infantil i Primari de la poblaci de Nules, s'havia coms un robatori, on havien sostret altaveus, ordinadors porttils, projectors, cmeres de fotos entre altres objectes, i que el valor dels mateixos ascendia a ms de 6.600 euros.

Els Gurdies Civils van realitzar una minuciosa inspecci ocular, podent esbrinar que els suposats autors havien utilitzat el seu accs mitjanant el procediment d'escale, una vegada en el seu interior van forar les portes de les dependncies, estant totes elles amb tots els calaixos i portes dels armaris oberts i el contingut dels mateixos extret i desordenat.

Continuant amb les indagacions els agents a travs de diversos mtodes tcnics policials i labors d'investigaci, aix com possibles testimonis, i altres ms tcniques, es va aconseguir la identificaci de dues persones que es trobaven en el lloc del fet delictiu.

Per tot aix es va procedir a la detenci d'un home de 23 anys d'edat, i a la investigaci d'un altre de 21 anys d'edat, com a suposats autors d'un delicte de robatori.

Els investigadors han pogut recuperar part dels efectes sostrets que han sigut entregats en el centre escolar. Les diligncies instrudes han sigut entregades en els Jutjats de Nules.

L'actuaci ha sigut realitzada per efectius de l'Equip Territorial de Policia Judicial de la Gurdia Civil de Borriana.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana