Nules: Nules torna a doblegar el nombre de positius per COVID i est en les seues xifres rcord de la pandmia


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197082_122610/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 15-01-2021
Nules torna a doblegar el nombre de positius per COVID i est en les seues xifres rcord de la pandmia

Ho ha tornat a fer. Nules ha tornat a doblegar les xifres de positius per COVID-19 i la xifra ja se situa a nivells de rcord amb una incidncia de 1.100 per cada 100.000 habitants.

Desprs d'unes festes nadalenques sense restriccions, sin tot el contrari, carregades d'actes organitzats per l'Ajuntament, l'alcalde no ha tingut ms remei que demanar a la poblaci 'autoconfinamient'.

Amb la situaci descontrolada, l'alcalde ha convocat una Junta de Portaveus 'urgent' per a decidir entre tots els grups poltics -no com va ocrrer l'1 de gener, quan noms va convocar a l'Equip de Govern-.

I s que l'escalada de positius s espectacular:

5 gener: 35
8 gener: 70
15 gener: 143

El que deixa una incidncia de 1.100 per cada 100.000 habitants.

Davant l'important increment de contagis en la localitat, l'alcalde, David Garca ha hagut de demanar "el *autoconfinamiento voluntari i l'eliminaci de qualsevol activitat social, amb persones no convivents, que no siga imprescindible".

I s que Garca ha hagut de reconixer que les dades sn absolutament demolidors, fins ara no s'havia aconseguit el centenar per hui hem conegut que la situaci s preocupant. Per aquest motiu, demanem a la ciutadania mxima responsabilitat i el *autoconfinamiento per a poder frenar aquesta corba ascendent. De fet, si la conselleria considera prendre alguna mesura addicional a les quals estan en vigor, comptar en tot moment amb el suport de l'Ajuntament de Nules.

Es mantenen almenys fins al prxim 31 de gener tancat al pblic el poliesportiu municipal, el camp de futbol, les pistes esportives, la pista d'hoquei i l'espai work out. I no s'autoritza la celebraci de competicions ni d'entrenaments, ja que les installacions estan tancades.

Tamb est tancada i precintada la zona d'oci Quatre Camins, de la mateixa manera que es mant el precinte de tot el mobiliari urb, fonts pbliques i cabines telefniques per a evitar el seu s. De la mateixa manera, es mant el tall del subministrament d'aigua de les fonts pbliques.

Per part seua, els edificis municipals tamb estan tancats al pblic i s'atn la ciutadania amb cita prvia; a ms estan suspeses totes les activitats i actes programats per l'ajuntament que comporten assistncia de pblic.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana