Nules: La taxa d'atur obt a Nules el major registre dels ltims quatre anys amb un 9,5%


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197189_122696/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 26-01-2021
La taxa d'atur obt a Nules el major registre dels ltims quatre anys amb un 9,5%

El nombre d'aturats que registra Nules ha experimentat en els ltims quatre anys un creixement constant que la crisi econmica avivada per la pandmia pot aguditzar de manera dramtica. Aix ho ha considerat la portaveu del PP a Nules, Mara Victoria Marzal, qui ha reivindicat a l'alcalde l'obligaci de reflectir en el pressupost de 2021 les ajudes directes que mereixen els autnoms.
Tal com ha explicat la regidora, en 2021 hi haur moltes accions que s'hauran de suspendre com a conseqncia del coronavirus. Aqueixa reducci de la despesa ha d'anar a qui veritablement el necessita per a frenar la destrucci d'ocupaci i revertir la situaci.
Nules ha registrat en 2020 la taxa ms elevada d'atur dels ltims quatre anys. Amb un 9,52% d'aturats, el percentatge ha experimentat un augment gradual des de l'exercici 2017, en el qual la taxa se situava en un 8,97%. La desocupaci s un drama que afecta 625 famlies en l'actualitat. Una xifra que ha anat creixent any rere any i que els qui tenim responsabilitats pbliques hem de tractar de frenar amb totes les mesures que siguen a la nostra m.
En aquest sentit, des del PP han fet una crida a l'alcalde i els seus socis per a ajudar als qui sn el motor econmic de la localitat. En aquests moments ens trobem amb desenes de negocis tancats: hostaleria, restauraci, gimnasos... i altres comeros que continuen patint per a poder pagar les seues despeses. s urgent ser eficaos en les poltiques.
Des del Partit Popular, hem tendit la m des del 14 de mar a l'equip de govern per a garantir que enfront d'una situaci tan crtica com la que estem vivint, s necessari dirigir el mxim suport econmic cap al teixit productiu. Estem veient com hospitals, centres de salut i consultoris estan collapsats. Els professionals de la sanitat desbordats i el teixit productiu en una situaci lmit. En aquest sentit, assenyala Marzal, el primer s la vida, evidentment. I per aix s necessari protegir l'atenci sanitria, dotar de recursos als professionals i garantir la vacunaci als principals grups de risc. Per tot aix, sense oblidar que centenars de famlies no tenen treball i hem de tractar de garantir-los solucions abans que subsidis, perqu l'objectiu s evitar la runa.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana