Nules: Els majors de 90 anys comencen la vacunaci contra el COVID-19 a Nules


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197491_122938/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 22-02-2021
Els majors de 90 anys comencen la vacunaci contra el COVID-19 a Nules

Des del centre de salut de Nules sha informat que este dilluns, 22 de febrer, es rebran les primeres dosis que permetran comenar amb el protocol de vacunaci contra la Covid-19 en aquesta poblaci. De manera que, seguint les instruccions del Departament de Salut de la Plana i de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pblica es comenar la vacunaci amb les persones majors de 90 anys.

Aix doncs, les persones usuries que rebran la vacuna seran citades pel personal sanitari que els indicar el dia, lhora i el lloc. No obstant aix, des del centre de salut es demana la mxima collaboraci, per tant hi ha que acudir a lambulatori sols si has estat avisat prviament.

Des de la regidoria de Sanitat de lAjuntament de Nules es mostra la seua satisfacci davant el comenament del procs de vacunaci a la localitat, s ja el principi de la vacunaci de la poblaci en general en el nostre municipi, en aquesta primera fase seran aproximadament 100 persones les que es vacunaran per s important que les famlies esperen a que les criden per a acudir al centre de salut. Confiem en el calendari establert per les autoritats sanitries i esperem que a lestiu pugem estar tots vacunats, comenta ledil, Susana Tusn.

Cal recordar que lajuntament ha posat a disposici de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pblica diferents installacions municipals per a albergar vacunacions massives si ho considera oport. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana