Nules: PSPV-PSOE denuncia la falta de manteniment i neteja dels parcs infantils de Nules


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198142_123495/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/6/198142_123495/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 12-06-2021
PSPV-PSOE denuncia la falta de manteniment i neteja dels parcs infantils de Nules

La regidora del PSPV-PSOE de Nules, Patricia Cascales, ha denunciat la falta demanteniment i la neteja dels parcs infantils del municipi. Cascales explica que "els gronxadors i les gomes es troben en molt mal estat i la zona est plena de brutcia". Ja en abril, el grup municipal socialista va proposar al consistori un pla anual per al manteniment d'estos espais, per el govern de Centrats en Nules no ha fet cap actuaci al respecte, denuncia Cascales.

"Els parcs infantils han patit actes vandlics els ltims dies que encara no s'han solucionat", assegura la regidora socialista. A ms, diu, "els desperfectes provocats pel pas del temps tampoc s'arreglen, les gomes sn molt antigues". Tot i aix, "les poques reparacions que s'han fet sn de mala qualitat i no les realitzen empreses especialitzades i, per tant, no duren en el temps", denuncia la socialista.

Deixant de banda el mobiliari urb en mal estat, el PSPV-PSOE de Nules assegura que les zones infantils estan plenes de brutcia. En esta lnia, el govern de Centrats en Nules va assegurar que, amb el nou contracte de neteja, s'anava a procedir a condicionar el parc. Res ms lluny de la realitat, Patricia Cascales assegura que "han canviat l'empresa i el contracte sense consultar amb cap partit de l'oposici i els parcs infantils de Nules continuen estant bruts".

"La deixadesa del govern de CeN i Ms Nules provoca que els menuts i les menudes de Nules no puguen gaudir dels espais en condicions, quan van al parc acaben tots bruts i, incls, es poden fer mal amb els jocs trencats", lamenta Cascales. En esta lnia, "nosaltres proposem que es realitze un manteniment de la zona amb ms assidutat", comenta la regidora socialista.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana